Katonai esküt tett a Brain Bar alapítója

Katonai esküt tett a Brain Bar alapítója

Küözösségi oldalán osztotta meg katonai esküjét Böszörményi-Nagy Gergely MOME alapítványi elnöke, aki Brain Bar jövőfesztivál alapítója is.

Az Index vette észre Böszörményi-Nagy Gergely Facebook-bejegyzését. Ebben a Brain Bar jövőfesztivál alapítója katonai esküje mellett katonaruhás fotókat is megosztott.

A lapnak azt mondta: „tartalékosként pontosan azokat a készségeket és képességeket erősítjük, amelyeknek a civil életben is kiemelten fontos szerepe van. Alaposság, pontosság, egymásra való odafigyelés”.

Hírdetés

A poszthoz a honvédelmi miniszter is kommentelt. Szalay-Bobrovniczky Kristóf a gratulációja mellett azt írta: „A békéhez Te is kellesz!”.

Böszörményi-Nagy Gergellyel 2021 őszén készítettünk interjút. A Brain Bar alapítója akkor arról is beszélt, „hogy a mai információ-áradat miatt a legtöbb embernek hullámzóak a várakozásai a jövőt illetően; vagyis a fesztivál témái között nem véletlen szerepel, hogy hogyan lehet rendet vágni abban az „információs viharban”, aminek ma az ember agya ki van téve”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »