Kassai és Kulcsár is melózik majd a BL-döntőn

Kassai és Kulcsár is melózik majd a BL-döntőn

Az angol Mark Clattenburg vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája május 28-i döntőjét, Kassai Viktor pedig a negyedik játékvezető lesz a Real Madrid és az Atlético Madrid milánói összecsapásán.

A 41 esztendős brit és a 40 éves magyar bíró is tagja a franciaországi Európa-bajnokság játékvezetői keretének. Kassai 2011-ben már kapott szerepet BL-döntőn, akkor ő fújta a sípot.

Az európai szövetség (UEFA) kedden azt is bejelentette, hogy az Európa Liga fináléját a svéd Jonas Eriksson vezeti majd Bázelben. A jövő hét szerdai döntőben a legutóbbi két kiírás győztese, a Sevilla ellenfele az FC Liverpool lesz.

Kulcsár vezeti a női döntőt

Kulcsár Katalin lesz a játékvezetője a női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének, amelyben a Jakabfi Zsanettet is foglalkoztató német VfL Wolfsburg ellenfele a francia Olympique Lyon lesz. A 31 éves Kulcsár ebben a szezonban három BL-meccset vezetett.

Az idei döntőt május 26-án rendezik az olaszországi Reggio Emiliában. Az európai szövetség (UEFA) honlapjának közleménye szerint a magyar bíró asszisztense Kulcsár Judit és Hima Andrea, a negyedik játékvezető Gaál Gyöngyi lesz.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »