Kásler Miklós: a kollégák testesítik meg most az ezeréves magyar állam legdicsőbb eszmeiségét

Kásler Miklós: a kollégák testesítik meg most az ezeréves magyar állam legdicsőbb eszmeiségét

Teljesítményük előtt a nemzet egy emberként, tisztelettel adózik! – írta az egészségügyi dolgozóknak az emberi erőforrások minisztere a Facebookon.

Kásler Miklós bejegyzése így kezdődik: „A modern egészségügyi rendszerek világszerte olyan kihívással szembesülnek napjainkban, amely fennállásuk óta nem volt tapasztalható. A koronavírus-járvány azonban magukat az ellátórendszerek tartóoszlopait jelentő egészségügyi dolgozókat teszi igazán próbára. A legelesettebb honfitársainkért dolgozó orvosok, ápolók, szociális gondozók mind emberfeletti teljesítményükkel tartják fenn a társadalmunk jelenbe, és még inkább a jövőbe vetett hitét.”

Az emberi erőforrások minisztere az egészségügyben dolgozókhoz fordult:

Hírdetés

„Valójában most Önök testesítik meg az ezeréves magyar állam legdicsőbb eszmeiségét, ami a kitartást és a fennmaradásért folytatott nemes küzdelmet jelenti. Önök azok, akik magyar emberek ezreinek nyújtanak segítő és gondoskodó kezet. Orvos-miniszterként tudom, hogy a mindennapok rendkívül kimerítő munkáját olyan elhivatottsággal végzik, ami megnyugvást jelent ápoltjaik, betegeik számára is. Arra kérem mindannyiukat, hogy őrizzék meg hitüket az előttünk álló rendkívüli időkben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: Kásler Miklós – forrás: Facebook

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »