Kárpáti Harangszó – A Munkácsi Karitász munkájának támogatása ima- és énekeskönyvvel

Kárpáti Harangszó – A Munkácsi Karitász munkájának támogatása ima- és énekeskönyvvel

A Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitásznál megvásárolható az az ima- és énekeskönyv, mely a Munkácsi Egyházmegye gondozásában jelent meg és népszerűsége miatt már több kiadást is megért. A Kárpáti Harangszó című kiadvány megvásárlásából befolyó összeggel a Munkácsi Karitász munkáját támogatják.

A Kárpáti Harangszó című ima- és énekeskönyvben többek között a Munkácsi Egyházmegye védőszentjéről, Szent Márton püspökről szóló énekeket, litániát és közbenjárását kérő imát is találunk, valamint a szentmise rendjéhez kapcsolódó segédletet. Pontos tájékoztatást kapunk a főünnepekről és a parancsolt ünnepekről, valamint ismertető szövegeket a szentségekről. A gyermekek számára lelkitükröt s számos, az ifjúsági miséken énekelhető éneket is tartalmaz a könyv.

A kiadvány jelképes összegért, 600 forintért vásárolható meg a Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitász székhelyén (Pécs, Janus Pannonius u. 4.).

* * *

Hírdetés

A Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitász továbbra is folytatja az Ukrajnából menekülők ellátásának koordinálását. Szociális segélyprogramokkal, illetve adományokkal támogatják a Pécsi Egyházmegye területén elhelyezett mintegy 300 főt. Kárpátaljára is küldenek adományokat a Munkácsi, Ungvári és Beregszászi Karitászon keresztül.

A bőkezű felajánlásoknak köszönhetően tárgyi adományból nagy mennyiségű felajánlás érkezik folyamatosan a Karitász központjaiba. Aki pénzadománnyal szeretne hozzájárulni a menekültek támogatásához, a Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitászon keresztül banki átutalással teheti meg (bankszámlaszám: 50400113-11093668).

Forrás és kép: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »