Karácsonyi sztárpár a VASÁRNAPBAN: Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Karácsonyi sztárpár a VASÁRNAPBAN: Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Karácsonyi sztárpár a VASÁRNAPBAN: Borbély Alexandra és Nagy Ervin 2017. december 19., kedd – 08:31 ÚJ SZÓ ONLINE2017. 12. 19., k – 08:31 Panoráma Friss ikon Off Törzs

Ugyanabban az időpontban mindkettőjükkel találkozni majdnem lehetetlen. Közös interjú valahol a világ végén. Budapesten az elfoglaltságuk nehezíti, hogy ugyanott, ugyanakkor együtt jelenjenek meg. Berlinben, ahol februárban jártak először együtt, egymásra is alig jutott idejük, hiszen minden percük a Testről és lélekről kirobbanó sikerű bemutatójáról szólt. Münchenben, ahol ugyanezzel a filmmel másfél napot töltöttek, még közös ágy sem jutott nekik a szállodában. Napokkal ezelőtt, az Európai Filmdíj gáláján ismét kötött program várta őket. Maradt a pozsonyi helyszín. Alexandra két napot töltött a városban, Ervin érte jött, és magával vitte. Abból a pár órából, amit egymással tölthettek, nem volt szívem elvenni tőlük egyetlen percet sem. Nem maradt más lehetőség: külön-külön, két városban beszélgetni velük. Alexandrával itthon, hiszen nagycétényi, Ervinnel Budapesten, kevés szabad estéinek egyikén. A közös fotózás megszervezése sem volt egyszerű. De itt az eredménye, amely magáért beszél.

Borbély Alexandra: hogyan alakult a 2017-es éve? Milyen sikereket élhet még meg? A karácsonyi ünnepeket mennyire várja? Nagy ajándékozás zajlik a családban? Lélekben mikor kezd ráhangolódni a karácsonyi ünnepekre? Tavaly hogyan ünnepeltek Ervinnel? Van valamilyen ceremóniája annak, ahogy otthon elkezdődik a család karácsonya?
Nagy Ervin: mit hozott számára az év? Milyen volt a Konyhafőnökben szerepelni? Ki a főnök a konyhában? A Válótársakat befejezte? A karácsonyban mit szeret? Mindkettőjüknek ugyanannyi szabad napja lesz? Kamaszkorából milyen karácsonyi képeket őriz? Elmondta a szüleinek, hogy mit szeretne kapni, milyen ajándékot? Szandrával közölte, minek örülne a legjobban? A szilveszter éjszakát megtervezik?
Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjújában a Vasárnap már megvásárolható dupla számában!

Hírdetés

Bevezető

Évek óta egy csapatban játszanak a Katona József Színházban, de kivételes helyzet, amikor a színpadon is egymás közelében lehetnek. Közös filmjük is van már, a Berlinben díjazott Testről és lélekről, közös jelenetük azonban nincs a produkcióban. Borbély Alexandra és Nagy Ervin magánemberként építgetik kapcsolatukat.

Címkék Vasárnap Nagy Ervin Borbély Alexandra (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “facebook-jssdk”)); Rovatoldalon kiemelt Nem kiemelt


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »