Karácsonyi levél „fideszes” főszerkesztőknek

Kérjük, hogy a jövő évben minden hazudozással, csúsztatásokkal, lejárató, hazug, minden valóságalapot nélkülöző, a fideszes pártállami propagandát kiszolgáló cikkek szerkesztésével telt munkanapja végén vegye elő ezt a kis tükröt.

„Karácsonyi »ajándékot« és hozzá egy levelet küldött a sajtóosztályunk a Habony-médiához tartozó hazugsággyárak főszerkesztőinek. Alább az egyik levél (minden propagandatermék főszerkesztője ugyanezt kapta, csak személy szerint megszólítva):

Kedves G. Fodor Gábor!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Sajtóosztálya (valamint Jogi Osztálya, és így számos magyar bíróság is) odaadó figyelemmel követte az Ön és a 888 egész éves, a magyar emberek hiteles tájékoztatása ellen irányuló, egyedül a Fidesz-KDNP politikai érdekében kifejtett tartalomgyártási tevékenységét. Szomorúan tapasztaltuk, hogy az Ön felfogásában a sajtószabadság azt jelenti, hogy lehet szakmai és morális aggályok nélkül szabadon hazudni. Ezért lelkiismeretünkre hallgatva és őszinte kollegiális jobbító szándékunk jegyében egy apró karácsonyi ajándékkal szeretnénk kedveskedni Önnek: ezzel a bárhová elvihető praktikus kis zsebtükörrel.

Kérjük, hogy a jövő évben minden hazudozással, csúsztatásokkal, lejárató, hazug, minden valóságalapot nélkülöző, a fideszes pártállami propagandát kiszolgáló cikkek szerkesztésével telt munkanapja végén vegye elő ezt a kis tükröt, jó mélyen nézzen bele és tegye fel magának a következő kérdést: vajon a mai napon a 888 főszerkesztőjeként nemzetem érdekében, az annyiszor hivatkozott konzervatív, polgári értékrend talaján állva, a keresztény erkölcsi és szakmai morális elvek betartásával végeztem-e el munkámat?

Ha a lelkiismerete szerint válasza nem lesz, tudja mi a dolga képmásával.

Végezetül az ünnep felé közeledve hadd ajánljuk figyelmébe mindannyiunk közös hivatását intő bibliai bölcsességet: »A hamis bizonyság nem marad büntetlen, és aki hazugságokat beszél, elvész.« (Péld. 19,9)

Kívánunk Önnek és szeretteinek békés karácsonyt, s mindannyiuknak hazudozás mentes új évet!

Budapest, 2017. december 20.

Üdvözlettel:
Jobbik Sajtóosztály”

facebook


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »