Karácsony nagyjából annyiszor hazudik, ahányszor megszólal

Óbudai polgármester: Tarlós István 2006-ban adósság nélkül adta át a III. kerületet

Tarlós István 2006-ban adósság nélkül adta át a III. kerületet – közölte Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a vasárnapi önkormányzati választáson szerdán az MTI-vel.

A kerületvezető közleményében azt mondta, Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje egy szerdai interjúban valótlanságot állítva úgy fogalmazott, hogy “Tarlós gazdálkodásáról nem szólnak egy szót sem, pedig ő már Óbudát is brutális adóssággal adta át.”

Hírdetés

Ezzel szemben az igazság az, hogy Tarlós István 2006-ban adósság nélkül adta át a kerületet a részére – rögzítette Bús Balázs.

Óbuda-Békásmegyer polgármestere azt is írta, hogy Karácsony Gergely többi állításának igazságtartalmát “nem tiszte firtatni, de elgondolkodtató a fenti cáfolat tudatában, hogy hány tényt hamisít meg” a baloldali ellenzék jelöltje, és vezeti félre ezzel a választókat.

A kommüniké felidézi, Karácsony Gergely állítását Tarlós István úgy kommentálta: “közismert, hogy Óbudát gyakorlatilag adósság nélkül adtam át 2006-ban. Sajnálom Karácsonyt. A jelek szerint maradék ítélőképességét is elveszítette. Úgy tűnik, mégis igaza lehet Puzsér Róbertnek. Karácsony nagyjából annyiszor hazudik, ahányszor megszólal” – ismertette álláspontját a főpolgármester.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »