Karácsony Gergely megajándékozott egy életmentőt

Karácsony Gergely megajándékozott egy életmentőt

A nagy találkozásról a közösségi oldalán számolt be a főpolgármester.

A Facebook-bejegyzés tanulsága szerint hétfő este Fináncz Dominik járt a főpolgármesternél, az a 22 éves fiatalember, aki a múlt héten megmentett egy kétségbeesett fiút a Margit hídon, és megakadályozta, hogy a Dunába vesse magát.

Karácsony Gergely hozzáteszi, hogy Fináncz Dominikot már aznap kereste telefonon, hogy megköszönje a helytállását, most pedig a városvezetés nevében egy csekély ajándékkal hálálta meg hőstettét.

A főpolgármester továbbá jelezte, hogy a beszélgetésük során kiderült, hogy a fiatalember éppen albérletet keres, úgyhogy, aki szívesen kiadná egy megbízható, életmentő fiatalembernek az egy- vagy másfél szobás lakását, ahová kutyát is lehet vinni, az írjon Karácsony Gergely Facebook-oldalára, és ő majd továbbítja neki.

Karácsony Gergely végül kiemeli, hogy bárki, aki hasonló helyzetben talál valakit, segítsen. „Ilyenkor egy-két jó szó is sokat számít. Dominiknak pedig köszönöm szépen még egyszer, példát mutatott emberségből mindannyiunk számára!” – zárul a főpolgármester bejegyzése.

Hírdetés

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */
ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »