Kampányindító hetet tart a Fidesz

Kampányindító hetet tart a Fidesz

Február harmadik hetében, kihelyezett frakcióüléssel és miniszterelnöki évértékelővel indítja meg hivatalosan országgyűlési választási kampányát a Fidesz és a KDNP – írja a Magyar Idők. A kormánypártok képviselői Visegrádon tanácskoznak két napon át, Orbán Viktor ezt követően tartja meg 20. évértékelőjét.

Hírdetés

A Thermál Hotel Visegrádban nem először tartanak évindító tanácskozást a kormánypárti képviselőcsoportok, a kihelyezett frakcióülések hagyománya pedig egészen 2010-ig nyúlik vissza.

A Fidesz–KDNP több mint hét évvel ezelőtt, 2010. szeptember 8–10-én, Tapolcán tartott először kihelyezett ülést. A képviselők akkor egyebek mellett arról döntöttek, hogy nyolcpontos javaslatcsomagot terjesztenek elő a devizában eladósodott lakáshitelesek megsegítésére. Legutóbb szeptember 13-i kezdettel, Velencén tartott többnapos tanácskozást a Fidesz- és a KDNP-frakció.

A kampányindító hét másik nagy eseménye az immár huszadik miniszterelnöki évértékelő lesz, várhatóan február 16-án, pénteken. A helyszín és az időpont még nem dőlt el véglegesen, de ahogy az elmúlt években, úgy valószínűleg újra a Várkert Bazár lesz az esemény helyszíne.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »