Kamionnal ütközött egy személyvonat

Kamionnal ütközött egy személyvonat

Kamionnal ütközött egy személyvonat 2017. december 19., kedd – 10:44 SITA2017. 12. 19., k – 10:44 Fekete krónika Friss ikon Off Friss időzítés 2017. 12. 19., k – 11:10 Törzs

10:54
“A mentők megpróbálták újraéleszteni a roncsból kivágott mozdonyvezetőt, ám a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni az életét” – mondta Alena Krčová.
 

“A tűzoltók jelenleg is dolgoznak a mozdonyvezető kiszabadításán, aki a roncsok közé szorult” – közölte a Pozsony Megyei Tűzoltóság műveleti központja.

A rendőrség hivatalos Facebook oldalán található közleményből az derül ki, hogy a mozdonyvezető állapota válságos.

Hírdetés

A helyszínre rövid időn belül megérkezett a mentők is, akik ellátták a sérült utasokat, a rendőrök pedig a forgalmat irányítják.
 

Bevezető Újvilág |

Súlyos közlekedési baleset történt kedden délelőtt 9 óra körül Újvilág (Novy Svet) közelében. A szenci járásbeli község közelében egy tehergépkocsi vélhetően nem adott előnyt az érkező vonatnak, és a vasúti átjáróban az érkező személyvonattal ütközött.

Címkék vonatbaleset súlyos sérült Település / hely Újvilág (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “facebook-jssdk”)); Rovatoldalon kiemelt Nem kiemelt


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »