Kamasz fiúkat adtak-vettek a bűnszervezet tagjai, 11 embert vádolnak

Kamasz fiúkat adtak-vettek a bűnszervezet tagjai, 11 embert vádolnak

Öt éven keresztül adtak-vettek, használtak kamasz fiúkat egy bűnszervezet tagjai. A fiúk közül többen nemcsak áldozatok, de vádlottak is az ügyben. Ők is segítettek a beszervezésben. A Riasztásnak az ügy kapcsán egy fiatal eszkort mesélt a férfiprostituáltak kíméletlen világáról.

Tolmács olvasta fel a bíróságon annak a német bankárnak a szavait, aki hosszú éveken keresztül kiskorú fiúkat rendelt magának magyar futtatóktól.

„Együtt aludtunk, ha a fiú vagy a fiúk akarták, szexuális aktusra is sor került. A simogatásoktól kezdve a kölcsönös szexuális kielégülésig.”

A német bankár Délegyházán vett magának házat, és rendszerint két-három fiúval volt együtt éjszakánként. De nem ő volt az egyedüli megrendelő – mondta Póta Péter a Fővárosi Törvényszék szóvivője. A bűnszervezet öt éven keresztül működött. A 14 és 17 év közötti fiúkat Magyarországon, és külföldön is adták-vették, használták. 11-en ülnek most a vádlottak padján. Az ügyészség kiskorúak megrontásával, gyermekprostitúció kihasználásával illetve kerítéssel vádolja őket.

„A tarifa átlagosan 20 ezer forint volt. A sértettek valamennyi esetben több alkalommal kerültek kiközvetítésre a vádlottak részére. Sőt volt olyan sértett, aki 45 alkalommal vett részt ebben a kiközvetítésben” – mondta a Fővárosi Törvényszék szóvivője.

A kiszabható börtönévek számát azonban jócskán lecsökkenti, hogy a fiúk mindannyian elmúltak már 14 évesek, illetve hogy önszántukból jelentkeztek a munkára.

„Az volt a perverziója a férfinek, hogy s*grepacsi. De nem az a tipikus s*grepacsi, hanem napokig véraláfutásos volt a fenekem, és konkrétan ráülni nem tudtam” – mesélte Vadász Bence, aki nem érintett a büntetőügyben, viszont ő is önszántából jelentkezett a 18. születésnapja után szexmunkára. Azóta is ebből él, hol Magyarországon, hol pedig külföldön.

– Milyen volt az első?
– Akkor sírtam, és ő igaziból nem is értette, hogy mi ez meg miért van ez?

– Az egy idősebb férfi volt?
– Idősebb.

A fiatal eszkort részletesen mesélt: a tarifákról, a kuncsaftokról és a mindennapokról a Riasztás stábjának.

A teljes riportot a Riasztás ma 21 órakor kezdődő adásában nézhetik majd meg.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »