Kalapáccsal támadt feleségére és verte eszméletlenre egy szatmárnémeti férfi

Kalapáccsal támadt feleségére és verte eszméletlenre egy szatmárnémeti férfi

Gyilkossági kísérlettel vádolják a Szatmári Törvényszék melletti Ügyészség ügyészei a szatmárnémeti F. I.-t, és javasolják 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését — a férfi ugyanis a lehető legbrutálisabb módon támadt feleségére és verte eszméletlenre egy kalapáccsal – számolt be a Szatmári Friss Újság.

A vádirat szerint az eset október 9-én 21 óra körül történt, miközben már javában zajlott a házastársi vita. A dühtől elvakult férje a hajánál fogva rángatta, majd amikor a földre esett, felkapott egy kalapácsot, és többször fejbe verte vele. Az erőszakos cselekmény feltehetőn a gyerekük szem láttára játszódott le. Amikor tudatosult benne, hogy a nő eszméletét vesztette, és már alig él, kivonszolta a szobába, aztán kirohant a lépcsőházba, és kérte a szomszédokat, hogy azonnal hívjanak mentőt. A fiatal nőt mély kómás állapotban szállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba, majd rendkívül súlyos sérülései miatt onnan tovább a nagybányai idegsebészetre.

Hírdetés

Az ügyészség közleménye szerint a 24 órára őrizetbe vett F.I. beismerte tettét. Feleségének gyógyulási esélyeiről még nem nyilatkoznak az orvosok. (frissujsag.ro)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »