Kábítószert találtak egy gépkocsi felülvizsgálata során Técsőn

A kárpátaljai Técsőn a járőrök közlekedési szabálysértés miatt állítottak meg egy autót, melyben kábítószert találtak.

Szeptember 11-én kijevi idő szerint éjszaka 1 órakor Técsőn, a Hvargyijszka utcán a rendőrök megállítottak egy BMW-320 típusú gépkocsit. A jármű felülvizsgálata során a járőrök a két utasnál metamfetaminra hasonlító kábítószert találtak – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent internetes hírportál.

A 23 éves gyertyánligeti (Kobilecka Polyana, Rahói járás) és a 37 éves tiszafejéregyházi (Bila Cerkva, Rahói járás) lakosú férfiaknál két csomag, 0,6 gramm súlyú kábítószer volt.

A tárgyi bizonyítékokat lefoglalták, s szakértői vizsgálatra továbbították. Az ügyben nyomozást indítottak.

Korábban adtunk hírt arról, hogy kábítószert találtak egy sofőrnél Ungváron.

A rendőrök közlekedési szabálysértés miatt állították meg a gépkocsit. A jármű sofőrjének magatartása lett gyanús a kárpátaljai rendőröknek.

Az okmányellenőrzés során a rendőrök arra kezdtek gyanakodni, hogy a vezető ittas állapotban van, a férfi azonban elutasította a véralkoholszint vizsgálatot.

A felületes vizsgálat során az ukrán állampolgárnál kábítószerre hasonlító anyagot találtak.

 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Kábítószer-ültetvényeket fedeztek fel a munkácsi Palanok kerületbenLeleplezték Ukrajna legnagyobb kábítószer-kereskedő bandájátHatalmas adag kábítószert találtak egy kárpátaljai férfinálRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Técsői járás›Técső (Тячів)Címkék: kábítószer, Técső, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »