"K." Richárd bedrogozva lövöldözött lopott gáz-riasztó pisztollyal Győrben

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 25 éves férfit, aki Győr-Nádorváros egyik utcájában gáz- és riasztó pisztollyal több lövést adott le.

A rendőrségre 2021. október 23-án 16 óra körül bejelentés érkezett, amely szerint Győrben, a Török István utcában egy férfi lövöldözik. A helyszínre érkező járőrök észlelték, hogy a Körkemence út irányába gyalogló férfi – miután meglátta a rendőrautót – egy fegyvernek látszó tárgyat dobott el a fűbe. Az egyenruhások a személyt igazoltatták, ruházatában a pisztoly tokját megtalálták, ezért őt elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították. A lövöldözés során személyi sérülés nem történt.

Hírdetés

Az eljárás során fény derült arra, hogy a garázda fiatal a gáz- és riasztó pisztolyt egy, a közelben parkoló személygépkocsiból lopta el. A rendőrségen a férfivel szemben elvégzett drogteszt pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók "K." Richárdot – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, lopás-, valamint kábítószer birtoklása vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »