Június 30-án a budapesti Groupama Arénában a hazai Ferencváros ellen lép pályára a DAC

Június 30-án a budapesti Groupama Arénában a hazai Ferencváros ellen lép pályára a DAC

Nyitókép: fradi.hu

Június 30-án, szerdán 18:00 órától a budapesti Groupama Arénában a hazai Ferencváros ellen lép pályára a DAC.

A zöld-fehérek számára ez lesz az utolsó felkészülési mérkőzés a legnagyobb presztízsű európai kupasorozat megkezdése előtt. A hazai klub szurkolóinknak 1000 belépőjegyet biztosítanak a vendégszektorba, egységes, 10 eurós áron.

Hírdetés

A sárga-kékek ma elutaztak a fügeni edzőtáborba, és pont az ausztriai edzőtábor keretén belül abszolválják az első felkészülési mérkőzést, amelyre június 25-én, pénteken 18:00 órai kezdettel  kerül sor. A dunaszerdahelyiek az osztrák bajnok Red Bull Salzburg gárdájával találkoznak Eugendorfban.

Július elején két magyar második ligás gárdával is találkoznak a sárga-kékek. Július 3-án, szombaton a szombathelyi Haladást fogadják a MOL Akadémián 17:00 órától. A Vasas Budapest elleni összecsapás esetében változott az idő és a helyszín is. A mérkőzést már pénteken, július 9-én rendezik 17:00 órai kezdettel, ugyancsak az akadémiánkon.

A nyári felkészülési időszak utolsó barátságos találkozóján július 15-én, 17:00 órától a magyar kupagyőztes Újpest FC-t fogadjuk a MOL Arénában.

dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »