Juhász Roland: "innentől kezdve nincs megállás”

A Vidi edzője, Marko Nikolic kiemelte, hogy nagyon jól és végig koncentrálva játszottak és kettőnél akár több gólt is lőhettek volna. A tréner úgy vélte, sokat elmond csütörtöki teljesítményükről, hogy a görögöknek alig volt helyzete a találkozón.

Kérdésre elmondta: nem kérdés, hogy a Chelsea első helyen továbbjut a csoportból, de nagyon érdekes lesz a másik továbbjutó helyért folyó csata, mivel erre jelenleg mindhárom másik gárdának ugyanakkora esélyes van.

Juhász Roland a Sport TV-nek arról beszélt, hogy sokat tettek a sikerért.

„Annak örülök, hogy megvalósítottuk, amit elterveztünk, begyakoroltunk. Tudtuk, hogy ők fogják többet birtokolni a labdát, de ezekre a helyzetekre készültünk, főleg a pontrúgásokra sokat. Fontos volt, hogy profi módon lehoztuk a meccset.

Hírdetés

Sokat tettünk a győzelemért” – emelte ki.

A védő szerint nem voltak elveszett labdák, mindenki küzdött az utolsó pillanatig. Ennek köszönhető a vezető gól is, amelyet az ellenfél bedobása előzött meg.

Nyílttá tettük a csoportot, ami a tervünk volt, de innentől kezdve nincs megállás” – mondta Juhász Roland.

A székesfehérvári együttes Huszti Szabolcs góljával már a 12. percben előnybe került egy nagy védelmi hibát kihasználva, majd közvetlenül a szünet előtt egy szögletet követően Stopira fejelt a görögök kapujába. A Vidi végül nagy bravúrt végrehajtva legyőzte a görög bajnokság listavezetőjét, így magyar csapat napra pontosan hat év után nyert ismét a második számú európai kupasorozatban. Akkor a Vidi – még Videoton néven – a Baselt múlta felül Székesfehérváron.

Az L csoportot a Chelsea kilenc ponttal vezeti, mögötte viszont a Vidinek, a PAOK-nak és a fehérorosz BATE Boriszovnak is három-három pontja van. A magyar bajnok a november 8-i negyedik fordulóban a PAOK-ot fogadja a Groupama Arénában.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »