Juhász: Ez itt leszámolás

Ismét a Fideszhez köthető cégeket juttatná előnyhöz a kormány az óriásplakát-piac újraszabályozásával – állítja Juhász Péter.

Az Index birtokába került tervezet alapján a ragasztott plakátokat a kormány betiltaná, a hirdetőoszlopokra csak mozi vagy színházplakátok kerülhetnének. Kereskedelmi reklám kizárólag utcabútoron jelenhetne meg – ilyen például a buszmegállókban lévő reklámhordozó. A hivatalos magyarázat szerint a reklámok elcsúfítják a településképet. Az Együtt alelnöke reggeli műsorunkban azt hangoztatta: amit Tarlós István a fővárosban elkezdett az oszlopháborúval, azt Orbán Viktor most befejezi.

„Nekem ez egyértelmű, arról szól, hogy az utcabútorok azon cégnek birtokában vannak, az azon lévő reklámfelületek, amely egyébként belenyúlhatott ebbe a tervezetbe, Simicska Lajos cégét pedig háttérbe akarják szorítani, ez itt, azt gondolom, hogy egy leszámolás része csupán. Az, amit Tarlós István elkezdett Budapesten Simicska Lajos cégével, hogy leszerelte az oszlopokat, ezt fejezi be most Orbán Viktor, mert ugye a bíróság ezt jogtalannak nyilvánította. Most törvényt hoznak, hogy a jogtalanságból jogosság legyen, így teszi a Fidesz egyfolytában, a lopást hozza törvénybe, a mások lealázását és kiszorítását foglalja törvénybe, ha az érdekei így kívánják” – fogalmazott.

Tekintse meg a Juhász Péterrel készült teljes beszélgetést:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »