Jubileumi gálára és találkozóra hívják volt tanítványaikat a Boldogasszony Iskolanővérek

Jubileumi gálára és találkozóra hívják volt tanítványaikat a Boldogasszony Iskolanővérek

Április 27-én volt tanítványaikat, jelenlegi és egykori kollégáikat a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpontba hívják a Boldogasszony Iskolanővérek, hogy együtt ünnepeljék a magyar rendtartomány 160 éves jubileumát.

A jubileumi gálát és találkozót április 27-én, szombaton 14 órától éjfélig rendezik meg a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpontban (1092 Budapest, Knézich utca 3–13.) A program részeként nosztalgiakiállításokat és -sétákat szerveznek, lesz lehetőség a nővérekkel való találkozásra, filmbemutatót tartanak a rend küldetéséről. 16 órakor gálaműsor kezdődik, melyen fellép a szovátai misszió kórusa, a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar és a Karolina-Patrona egyesített tanári zenekar. Lesz kerti parti és esti ima a kolostorkertben.

A résztvevőktől fejenként 1500 forintnyi támogatást kérnek, amely tartalmazza a büfét és a vacsorát. Jelentkezni április 10-ig lehetséges ITT.

Hírdetés

A szervezők kérik az egykori tanítványokat, válaszoljanak egy körkérdésre diákkori tapasztalataikkal kapcsolatban. Az írásokat a gálaműsorban és az esti imádságban is fel fogják használni.

További részletek ITT találhatók.

Forrás és fotó: Boldogasszony Iskolanővérek

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »