Jótékonysági koncertet tartottak Dunaszerdahelyen

Jótékonysági koncertet tartottak Dunaszerdahelyen

Szeptember 29-én, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban került sor a Pázmaneum Társulás szervezésében arra a jótékonysági koncertre, amelynek keretén belül két dunaszerdahelyi kislánynak, Daisynek és Rebekának gyűjtöttek a gyógykezeléseik hozzájárulására.

A gálaműsorban több hazai művész, énekes és zenekar is fellépett, így jelen volt az Arizóna zenekar, a Szent György Kórus, a Black & White zenekar, Haizok Melinda, Kosár Szabolcs és Józsa Janka, Kovács Koppány, Nagy Viki, Plavucha Márk és Valasko Ferenc.

Hírdetés

A Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Helyi Szervezetének köszönhetően a koncertre érkezők még külön pénzadománnyal is hozzájárulhattak a két kislány gyógykezelésére. A rendezvényre támogatói és koncertjegyet lehetett vásárolni.

Karaffa Attila, a Pázmaneum Társulás elnöke megköszönte a jelenlevőknek, a művészeknek és mindazoknak, akik bármilyen formában is támogatták a rendezvényt, hogy a jó cél érdekében mindenki az első szóra segített. Majd Dr. Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármesterével, az est fővédnökével közösen átadták a két kislány édesanyjának a koncerten befolyt összeget, ami összesen 2100,- euró volt. A kétfelé osztott pénzadományt külön-külön megköszönték a szülők, akik gyermekeik gyógykezelésére fordítják majd azt.

A Pázmaneum Társulás korábban is szervezett már jótékonysági koncertet többet között Nagy Tibikének, Majer Dáriusnak, illetve a kárpátaljai magyaroknak is.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »