”Jósnőt” fogtak el a rendőrök Gyöngyösön

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat – őrizetbe vétele mellett – G. Éva halmajugrai lakos ellen négy rendbeli lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – tájékoztatt a police.hu

Magyar Menedék - Ősmagyar

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 27 éves nő 2015 novembere és 2016 márciusa közötti időben Gyöngyös belvárosának nagyobb forgalmú közterületein megállította a járókelőket, akiknek aranyat, parfümöt kínált megvételre. Amikor a sértettek ettől elzárkóztak felajánlotta, hogy „jósol” nekik. Ennek során figyelmüket elterelve készpénzt és különböző értéktárgyakat tulajdonított el vagy próbált meg eltulajdonítani tőlük.

A gyöngyösi nyomozók 2016. március 24-én a délelőtti órákban, Egerben fogták el és állították elő a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. A kihallgatását követően az őrizetbe vételéről határoztak, valamint a Gyöngyösi Járási Ügyészség felé kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozását.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »