Jön az utolsó felvonás az Eb előtt

A hétvégén a labdarúgásé a főszerep. Az Európa-bajnokságra készülő válogatottak felkészülési találkozói mellett a Copa America küzdelmeit lehet figyelemmel követni. De lesz még Roland Garros és egy kis kézilabda is. Itt a hétvégi programajánló!

Ugyan véget ért már az összes európai pontvadászat, ám „uborkaszezonról” egyáltalán nem beszélhetünk. Főként azért, mert nyáron kontinenstornát rendeznek Franciaországban, amire a kijutott válogatottak bőszen készülnek. Így lesz ez szombaton és vasárnap is, amikor nemzeti tizenegyek azért lépnek pályára, hogy gyakorolják játékukat.

Szombat este a magyar csapat nyitja a sort. A Bernd Storck vezette legénység a Schale 04 arénájában játszik a vb-győztes Németország ellen este 6 órakor. A meccs minden fontos mozzanatát az M4 Sport adja. De az MNO-n is percről percre követjük a történéseket.

Ezen kívül látható lesz 20:30-tól az Ausztria-Hollandia találkozó a DIGI Sport1-en, a Sport 2 pedig a Franciaország–Skóciát adja este 9-tól. És, hogy az Eb-felkészülési mérkőzések sora teljes legyen, meg kell még említeni a Horvátország–San Marino és a Szlovákia–Észak-Írország összecsapásokat.

Aki későn fekvő vagy épp korán kelő annak se kell aggódnia: indul ugyanis a Copa-America. Este A Sport 2 egyből három meccset is ad, 23:00-tól a Costa Rica–Paraguayt, 1:30-tól a Haiti-Perut és hajnali 4:00-tól a Brazília–Ecuadort.

Testvércsatornája „mindössze” a 3:30-kor kezdődő Egyesült Államok–Kolumbia vetítését tűzte műsorára.

A töménytelen labdarúgáson kívül szombaton lesz még Roland Garros is. A Grand Slam torna küzdelmeit a Eurosport 1-en és Eurosport 2-n délelőtt 11-től délután 17:30-ig lehet nézni. Ja, és még valami: vízilabda Final Six döntője este fél 9-től az M4-en.

A hét utolsó napján, vasárnap is rendeznek Eb-felkészülési meccseket. Nézzük az időpontokat és a párosításokat:

– 15.10: Csehország–Dél-Korea
– 16.00: Svédország–Wales
– 18.00: Belgium–Norvégia

– 18.00: Oroszország–Szerbia
– 20.15: Szlovénia–Törökország

Ezen kívül még két Copa America találkozó vár a labdarúgást szerető közönségre. Este tizenegy órás kezdettel a Jamaica–Venezuela és hétfő, hajnali 2 órás kezdéssel a Mexikó–Uruguay meccs. Mindkettőt a Sport 2-őn lehet követni.

Vasárnap is lesz Roland Garros, a közvetítés menetrendje megegyezik a szombatival. Emellett még a női kézilabda válogatott Eb-selejtező mérkőzését lehet követni, Finnország ellen 17:30-tól az M4 Sporton.

Jó szórakozást!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »