Jól jött az ingyendrog a német lánynak, de az már fájt neki, amikor cserébe megerőszakolta egy fél menekülttábor

Jól jött az ingyendrog a német lánynak, de az már fájt neki, amikor cserébe megerőszakolta egy fél menekülttábor

A német rendőrség nyolc embert, hét szíriai "menekültet" és egy német állampolgárt vett őrizetbe csoportos nemi erőszak gyanújával, amelyet október 14-re virradó éjjel követtek el a Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban egy elkábított 18 éves német lány ellen, egy diszkóbeli mulatozás után. A rendőrség további feltételezett tettesek után nyomoz – adta hírül szombati számában a Bild című német napilap.

A német rendőrség először péntek délután számolt be a csoportos nemi erőszak ügyében indított vizsgálatról és letartóztatásokról. Az eddigi vizsgálatok szerint az elsőrendő gyanúsított, a 21 éves szíriai Majd H. egy ecstasytablettát vásárolt a lánynak, akit a diszkóban ismert meg (a gaztettet nem áll szándélunkban kicsinyíteni, de az a lány még Willkomenskulturlandban se lehet épeszű, aki Köln és a rendszeres megerőszakolós hírek után éppen drogot fogad el egy betolakodótól egy szakadt diszkóban… – a szerk.), majd miután az bevette a tablettát, még egy italt is adott neki, amelyben a rendőrség feltételezése szerint kábító hatású, úgynevezett knockout cseppek lehettek, bár ez utóbbi ügyben még folyik a nyomozás. Ezután a szíriai férfi kivitte a lányt a diszkóból egy bozótos területre, ahol az áldozat elmondása szerint nemi erőszakot követett el rajta. Ezután a migráns a barátait is a helyszínre hívta, legkevesebb további hét – 19 és 30 év közötti – férfit, akik négy órán keresztül erőszakolták a magatehetetlen áldozatot.

A Bild egy fotót is közölt Majd H.-ról, amelyet a szíriai férfi két évvel ezelőtt tett fel magáról a Facebookra a következő szöveggel:

Kurd vagyok, és vasból van a szívem. Kamisli városából származom.

Már az eset előtt is keresték a csínytevőt a rendőrök, de nem eléggé

A Bild információi szerint ellene még a csoportos nemi erőszak előtt a rendőrség elfogatóparancsot adott ki. A bűntett elkövetésének idején már vizsgálati fogságban kellett volna lennie.

Hírdetés

A megerőszakolt lány azt vallotta a rendőrségen, hogy a bozótban képtelen volt mozogni, és segítséget sem tudott hívni. A Bild értesülései szerint a nyomozók úgy vélik, hogy akár 15-en is lehettek azok, akik az áldozatot megerőszakolták, csak hajnali 4 órakor engedték el a lányt.

Az összes gyanúsított ismert a rendőrség számára egyéb bűncselekmények miatt, a szíriaiak különböző freiburgi vagy környékbeli migránstanyákon laktak. A Bild értesülései szerint Majd H. 2014-ben érkezett Németországba. Szíriai kurd, családja – szülei, fivére, nagybátyja – szintén Freiburgban élnek.

Freiburg már két évvel ezelőtt a lapok címoldalára került egy diáklány meggyilkolása miatt. A bűntény elkövetésével egy fiatal sáskát vádoltak, akit idén márciusban ítéltek el. Az akkori bűntény és további, a térségben elkövetett bűncselekmények vitát váltottak ki a német "menekült"politikáról.

Egy másik írásból az derül ki, hogy a rendőrök által jól ismert jövevény sosem dolgozott, de végül iskolába hajlandó volt járni. A szállásadója szerint borzasztóan viselkedett, és az eltérő kultúra jegyében rendszeresen kidobálta a bútorokat az utcára. Természetesen közpénzből élhetett  a berendezések számára szűkös 16 négyzetméteres kis lakjában (ez a 16 négyzetméter eléggé rasszistának hangzik… – a szerk.), de tanúk szerint talán lehetett más keresete is a félreismert fiatalnak: többen látták őt drogokkal kereskedni.

(Kuruc.info – Bild – MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »