Jól bevásárolt Lewis Hamilton

Jól bevásárolt Lewis Hamilton

A The Wall Street Journal jelentése szerint az ötszörös Forma-1-es világbajnok nemrég egy több mint 40 millió dolláros ingatlant vásárolt New Yorkban. A 34 esztendős sztárversenyző ezzel egy 601 négyzetméteres luxuslakás tulajdonosa lett Manhattan szigetén, nyugaton a Tribeca kerületben, ami számos híres lakosról ismert – irja a motorsport.com.

Hírdetés

Hamilton új szomszédjai között van Daniel Craig és Robert de Niro is a színészek köréből, aki éttermet és szállodát is működtet a városban, de Mariah Carey-nek és Taylor Swift-nek szintén van ott ingatlanja a zenei iparból.

A felső emeleten található penthouse négy hálószobát és egy 250 négyzetméteres külső teret is tartalmaz, ami a Hudson-folyóra néz. Hamilton 25 méteres medencével, squash pályával, könyvtárral és egy társalgóval várhatja a vendégeit.

Lewis hivatalosan Monacóban él, de több ingatlanja is van. Az egyik ilyen Coloradóban fekszik egy luxus üdülőhelyen, valamint egy másik New Yorkban, ami szintén egy penthouse, melyet még 2017-ben szerzett meg.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »