Johannis: „Dragnea zsidói” – és most miért hallgat a nyugati sajtó?

Johannis: „Dragnea zsidói” – és most miért hallgat a nyugati sajtó?

A három nyelven, franciául, angolul és németül megjelenő, jobboldali konzervatív Visegradpost.com vélemény- és hírportálon hét nyomtatott oldal terjedelmű cikk jelent meg arról, hogy totális nyugati médiacsönd követte az etnikailag német Klaus Johannis román államfő azon kirohanását, miszerint „Nem tudom, milyen levet szűrt össze Dragneau ott a zsidókkal”. Vagyis Izraellel tárgyalva. Liviu Dragnea a kormányzó román Szocialista Párt elnöke.

A cikk szerzője, Modeste Schwartz Kolozsvárott élő, románul és magyarul is anyanyelvi szinten értő francia újságíró hangsúlyozza, ha ilyen kijelentést például az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ egyik politikusa tett volna, a nyugati sajtó címoldalán más sem lett volna olvasható. De Johannis ezen kijelentése szó szerint nem talált utat e sajtóba.

E csönd megerősít egy régi gyanút a Visegrádi Négyekkel és „a posztkommunista Európa többi zavartkeltő államaival szemben”, hogy az „euroglobalista propagandagépezet most az ’ukrán üzemmódra’ kapcsolt,

vagyis Kijev lett az a mintahely, ahol ez a szelektív vakság fura szerkezete” működik. Vagyis az, hogy bármi történjék ott, beleértve a horogkereszteket, az SS emlékére rendezett felvonulásokat és az 1930-as évekből kölcsönzött szókészletet, az észrevétlen marad.

Hírdetés

Mindezt súlyosbítja, írja a szerző, hogy ennek a sajátos államfői kijelentésnek a szerzőjét kooptálta a Nemzeti Liberális Párt, „a globalista haditengerészet új román hajója, az USS-Basescu elsüllyedése után”, amelynek köszönhetően államelnök lett Erdély szász városának, Szebennek a polgármesteréből.

 

Folytatás:

https://magyaridok.hu/kulfold/johannis-dragnea-zsidoi-es-most-miert-hallgat-a-nyugati-sajto-3051202/?utm_source=Napi+h%C3%ADrlev%C3%A9l+a+Magyar+Id%C5%91k+kiemelt+h%C3%ADreir%C5%91l&utm_campaign=ec5081b314-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-ec5081b314-181179461

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »