Jobbikos vezető Vonáról: "lapátoljuk az ő sz@rját"

Jobbikos vezető Vonáról: "lapátoljuk az ő sz@rját"

A Facebookon támadja Vona Gábort Nunkovics Tibor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese – írja az Origó nyomán a Mandiner. A politikus azért ment neki volt pártelnökének, mert az a napokban keményen bírálta volt pártja keresztényeket gyalázó bejegyzését. A Jobbik múlt héten tett közzé egy fotómontázst, amelyen Donald Trump és Orbán Viktor hívei láthatóak, a kezükben feszületekkel.

Vona erre ragálva többek közt azt írta, „Szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t…” Majd bejegyzése alatt vitába keveredett a szintén volt jobbikos Szotyori Lázár Zoltánnal (aki nem mellesleg Vona keresztfia), akinek azt írta: „Zoli! A Jobbik ilyen képet nem rakhat fel. Ez egy utolsó proli uszítás, ami Trump és a NER visszataszítóságát egy feszülettel kívánja demonstrálni. Ez vállalhatatlan.”

A Jobbik bejegyzésétől egyébként Balczó Zoltán, a párt országgyűlési képviselője is elhatárolódott.

Nuni, cuki Gabi és a szarlapátolás

A Jobbik vezető politikusai eddig sosem bírálták a pártot 12 évig vezető Vona Gábort, Nunkovics Tibor azonban láthatóan nehezen viselte a volt pártelnök kritikáját. A frakcióvezető-helyettes először úgy reagált, Vona Gábor irigységből kritizálta a párt vezetését, mert Jakab Péterrel jelenleg ugyanott tartanak, mint vele a csúcsidőkben… (Azért tanyáznak most a parlamenti küszöb környékén – a szerk.)

Hírdetés

Nunkovics a napokban a Jobbik és Jakab Péter "sikerességéről" írt közösségi oldalán, majd, miután a bejegyzés alatt több kommentelő is kritikusan reagált a Jobbik keresztes fotójára, úgy reagált:

Ő cserben hagyott minket, szóval kevésbé mozgat már meg a tevékenysége. A legnagyobb bajban hagyta el, elsőként a hajót. Sokáig próbáltam őt védeni mások előtt. Hát ennek vége az biztos, miután féltékenységből támadja a mostani vezetést. Nagy csalódás az egész közösségünknek Gábor mostani viselkedése.

A vita azonban itt nem ért véget. A frakcióvezető-helyettes a kommentek között tovább folytatta:

Hát itt nagyon sok dolog van, amiről egy kívülálló (nem rosszból írom) nem tudhat. Én magam is csak most kezdek tisztán látni pár dologban. Egyébként arra féltékeny, hogy Péterrel jelenleg ugyanott tartunk mint vele a csúcsidőkben. Azt gondolta majd nélküle vegetál a közösség, dehát ebben is tévedett. Persze könnyű volt itt hagyni minket, mi meg lapátoljuk az ő sz@rját. Már elnézést, de ez konkrétan így van.

Nunkovics Tibor Jakab Péter pártelnökké választása után jutott vezető szerephez a pártban, és persze teljes mértékben lojális a Gyurcsány Ferenccel szövetséget kötő pártelnökhöz.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »