Jobbik: tovább gyűrűzik a "maffiabotrány"

Szilágyi György, a Jobbik képviselője “a kormányt érintő maffiabotrány” továbbgyűrűzéséről beszélt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Tájékoztatása szerint a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja azt mondta: hiába említette többször is vallomásában Rogán Antalt, azt nem vették jegyzőkönyvbe.

A nő sem arcát, sem nevét nem vállalta az interjúban.

Az ellenzéki politikus pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Vizoviczki László ügyészségnek írt levelének alapján azt a véleményét hangoztatta, hogy ha politikus kerül a képbe, akkor a hatóság nem folytathat teljes körű nyomozást. Vizoviczki László leírta, hogy 2013-ban olyan dokumentumokat adhatott át az ügyészségnek, amelyek a 2002-2010-es időszak magas rangú MSZP-s politikusainak érintettségéről szólnak, de ezekből nem lett ügy – mondta Szilágyi György. Hozzátette: az ügyészséget az sem érdekelte, hogy a vállalkozó hajlandó lett volna a 2010 utáni időszak fideszes politikusairól adatokat szolgáltatni.

Vizoviczki László ugyanakkor a Pesti Srácok portálnak csütörtökön küldött közleményében kijelentette: nem is ismeri Rogán Antalt. “Kétség nélkül bizonyítható, hogy Rogán Antallal soha semmilyen kapcsolatom nem volt, még látásból sem ismer engem. Minden ezzel ellentétes hír a félreértés, butaság vagy rosszindulat tragikomikus terméke” – írta Vizoviczki.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »