Jobbik: A Mi Hazánk Mozgalom sajtója is bánhatja, hogy rólunk kezdtek el hazudozni

Jobbik: A Mi Hazánk Mozgalom sajtója is bánhatja, hogy rólunk kezdtek el hazudozni

Mindig sajnálatos látni azt, amikor akár egy politikus, akár egy párt azt hiszi, a Fidesz általi kitartottság mellett érdemes az ő módszereiket is átvenni a hétköznapokban. Ez ugyanis ritkán vezet jó útra

– kezdte keddi sajtóközleményét a Jobbik.

Hírdetés

„Korábban így járt a mára a külügy zsoldjába szegődött Volner János is, akit most Novák Előd pártjának szócsöve, a Magyar Jelen nevű propagandakiadvány követett a dicsőségesnek nehezen nevezhető úton. Ők valamiért a Jobbik informatikai igazgatójában, Németh Zsoltban találták meg a céltáblájukat, és írták róla tavaly ősszel bármiféle konkrétum és persze valóságtartalom nélkül, hogy hackertámadásokat követett el” – tette hozzá a Jobbik, majd közleményét úgy folytatta:

Jó fideszeshez híven a Magyar Jelen is hazudott, amiért a nemzeti konzervatív ellenzéki párt informatikai vezetője pert is indított ellenük. És hogy a Mi Hazánk Mozgalom ebben is anyapártjára hasonlítson, a bíróságon az ő hazugsággyáruk is éppen annyira volt eredményes, mint amennyire az Origo vagy a Magyar Nemzet szokott az lenni. A Szegedi Ítélőtábla a napokban megszületett jogerős ítéletében kötelezte helyreigazítás közlésére és a perköltség megfizetésére a Magyar Jelen szerkesztőségét, akiknek emellett még számítaniuk kell arra is, hogy a személyiségi jogait is sértő hazugság miatt további pert indít majd ellenük Németh Zsolt.

A Jobbik szerint így a Mi Hazánk Mozgalom sajtója is bánhatja, hogy róluk kezdtek el hazudozni.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »