Jobbik: a Fidesznek mégis kellenek a bevándorlók

Hétfőn hivatalosan is megérkeztek a fideszes vezetésű Körmend nyílt menekülttáborába az újabb migránsok. Ez az eset a Jobbik szerint első jele annak, hogy a Fidesz mindenféle kommunikációs trükkje ellenére, Brüsszel parancsának engedelmeskedve idegen szokású, kultúrájú embereket enged betelepíteni Magyarországra.

Magyar Menedék - Badiny

A Fidesz-kormány szavai szájhősködéssé, népszavazási kezdeményezése, melyet korábban annak időbeli elhúzódása miatt még hevesen ellenzett, hiteltelenné vált. Korábban bebizonyosodott: Orbán Viktor családja és kormánya is egy terrorgyanúba keveredett, körözött arab üzletemberrel bizniszel, most pedig Körmend lakosait kívánja migránsok okozta veszélyeknek kitenni.

A Jobbik szerint az Alaptörvényben kell rögzíteni, hogy Magyarország nem kér a bevándorlókból, ez a megoldás ugyanis nem kerül milliárdokba, kiküszöböli az esetleges érvénytelen vagy eredménytelen népszavazás okozta kudarcot, továbbá gyorsan és a legmagasabb jogi szinten garantálná az idegenek betelepítésének elutasítását – írja közleményében Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »