Jobban jár, aki nem fizet

Molnár Judit: Hecckampány turbófokozatban; Pomichal Krisztián: Látták már a kémet?; Jelentősen nőhet Közép-Európa súlya; Szűklátókörűség és szabad szemhatár; Természetvédelem – száz év mérlege; Kölcsönbarakktól saját szentélyig – a Magyar7 38. számának tartalmából válogattunk:

Heti színes – Az MKP megnyitja választási listáját. Elfogyott a kormánykoalíció parlamenti többsége. Több meghatározó politikus fordít hátat a Most-Hídnak. Csúcsokat döntött a turizmus Magyarországon. Diák- és ifjúsági szervezetekkel tárgyalt az Összefogás. Magyarokat is díjazott Nagyszombat megye. Emeletes vonatok a Pozsony-Komárom vonalon.

Hírek – Új EB – Jelentősen nőhet Közép-Európa súlya – Kolek Zsolt összefoglalója.

Interjú – Kövesdi Károly a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért díjjal és a Tóth Árpád műfordítói díjjal kitüntetett Tóth Lászlóval, a Szövegemberrel beszélgetett.

Piac – Matus Tibor a dunaszerdahelyi kistérségi fejlesztési fórumon járt.

Háttér – Jobban jár, aki nem fizet – Most-Híd maga mellé akarja állítani a nemfizetők csoportját.

Környezetvédelem: Természetvédelem – száz év mérlege (I.) – Gaál Lajos barlangász összefoglalója
Múltunk: Rendhagyó tanévkezdés és érettségi Losoncon

Hírdetés

Kultúra: A reneszánsz naturalistája. II. Rákóczi Ferenc emlékezete Franciaországban
Kultúrtörténet: Galambos Márton a kemény munka mindent legyőz jelszó jegyében tette a dolgát, a magyarországi állatorvoslás egyik jeles 19. századi képviselője volt.
Őstörténet:
 A honfoglalás

Tájaink –  Jubilál a Selye János Egyetem. Lelki feltöltődés és szakrális csoda Alsóbodokon. Bemutatkozik a Királyhelmeci Görögkatolikus Egyházközség. A kassai vértanúk emlékezete, Erdő Péter bíboros látogatása. Átadták a zselízi Mózeskosár református bölcsődét. A Duna utcai krédó az alapiskola és gimnázium. Változás szelei a Vámbéryben. Párkányban a művészeti neveléssel az egész város gazdagodik. Foglár Gábor íjai. Rimaszombatban találkoztak a gömöri iparisták.

Kávézó – Mi legyen a tízórai?; A cukkini csodás hatásai

Barangoló – Eckartsau – ahol a Habsburg birodalomnak befellegzett.

Életmód – Maszkulin trendek és időutazás

Íz-lelő – Pácolt sertésszelet rizses lecsóval és paradicsomsalátával. Körtés-mandulás pite.

Szurkoló – EB-selejtezők: éleződik a küzdelem. Gútán is hódíthat a versenytánc

A TV műsor 2019. szeptember 27-ig szól. A keresztrejtvényben Varnus Xavér gondolatát fejthetik meg. A hátlapon Ógács Szent György-temploma látható.

Keresse az újságárusoknál, vagy rendelje meg a lapot ITT.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »