Joao Janeiro: Nagy harci szellemről tettünk tanúbizonyságot

Joao Janeiro: Nagy harci szellemről tettünk tanúbizonyságot

Sorozatban másodszor győzött a DAC a portugál Joao Janeiro irányításával a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A sárga-kékek ezúttal idegenben a Trencsén otthonából hozták el a három pontot, Andrija Balić góljának köszönhetően.

A Fortuna Liga 16. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén a dunaszerdahelyi sárga-kékek a Trencsén otthonában egygólos győzelmet arattak, ami a DAC új portugál vezetőedzőjének második győzelme volt a csallóközi együttes kispadján. A trencséni győzelmet követően Joao Janeiro is értékelte a mérkőzést.

Nehéz mérkőzés volt, de tudjuk, hogy ebben a bajnokságban egyik meccs sem könnyű. Minőségi csapat ellen játszottunk. Sokat próbálkoztunk, néhány helyzetet sikerült is kidolgozunk. Jó lett volna, ha lövünk még egy gólt. Megvolt rá a területünk, de nem használtuk ki. Nagy harci szellemről tettünk tanúbizonyságot. Boldog vagyok, hogy sikerült begyűjtenünk a három pontot”

Hírdetés

– nyilatkozta a lefújást követően Janeiro.

A trencséniek vezetőedzője, Peter Hlinka szerint a mérkőzés már az elején eldőlt, miután csapata labdát vesztett, amiből gólt kaptak. A hazaiak mestere elmondta, nem voltak rosszabb csapat, de a hatékonyság döntött a DAC javára.

„A mérkőzés már az elején eldőlt. Elvesztettük a labdát, és máris 0:1 volt az eredmény. Az első félidőben két lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Később kezdtük elveszíteni a hitünket, hogy megfordíthatjuk a meccset. A második félidőre pályára küldtük Azangot. Színvonalasabb lett a játékunk. A statisztikai mutatók számunkra kedveztek, de pontot mégsem szereztünk. Egyértelműen a hatékonyság volt a döntő. Nem emlékszem, hogy a gólon kívül a vendégeknek lett volna nagy helyzete. Nem voltunk rosszabb csapat, de valamin változtatnunk kell. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez” – értékelte a mérkőzést a Trencsén vezetőedzője Peter Hlinka.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »