Jó üzlet betolakodónak lenni – 90 ezret kapnak csak úgy, havonta

Azt hiszem, szeretnék menekült lenni a saját hazámban. Ma ugyanis kikerült egy kép a facebookra, amit bár azóta leszedett megosztója, de sokaknál mentésre került. Igaz, mondták, hogy kamu, meg photshop, meg biztos szervezet kapta, ám szkeptikus emberként kicsit utána nyomoztam. Szóval itt nem éri meg sem becsülettel dolgozni, nemhogy munkanélkülinek vagy hajléktalannak lenni. Ebben az országban az egyetlen járható út, ha menekült leszek. Potya pénz, alig-felelősség, minimum követelmények, és mindezért fizetnek is!

Magyar Menedék - Sitchin

Magyarországon igenis sokkal jobban megéri menekültnek és oltalmazottnak lenni – vagy hazudni magunkat -, mintsem egyszerűen bajba került embernek. A menekült és oltalmazott ugyanis köthet a BÁH-hal integrációs szerződést, és máris egy rakás kedvezmény, támogatás és segítség illeti meg. A pénzt a BÁH-tól, a segítséget a Családsegítő Szolgálat munkatársaitól kapja, az alábbiak szerint:
– szociális, életvezetési és mentálhigiénés tanácsadás
– anyagi nehézségekkel küzdők számára pénzbeli, természetbeni ellátásokhoz, szociális szolgáltatásokhoz való – – hozzájutás megszervezése
– családgondozás és közösségfejlesztő programok szervezése
– szociálisan rászorult személyek (munkanélküliek, lakhatási problémákkal küzdők, fogyatékossággal élők, krónikus betegek, szenvedélybetegek, pszichiátriai betegek, kábítószer-problémával küzdők) és családtagjaik részére tanácsadás nyújtása és családokat segítő szolgáltatások
– családokon belüli kapcsolaterősítést szolgáló közösségépítő, konfliktuskezelő programok és szolgáltatások, valamint a nehéz élethelyzetben élő családokat segítő szolgáltatások szervezése
– az integrációs szerződésbe a gondozási terv alapján foglalt társadalmi beilleszkedés elősegítése

Mindezért cserébe időnként adott helyen meg kell jelennie, és vállalnia, hogy mindent megtesz az álláskeresés és a társadalomba való integrálódás érdekében. Az összeg félévente csökken, ahogy a mellékelt táblázatban is látható, de két éven át jár a szerződést aláírónak.

Érdemes tehát hazánkban is menekültnek lenni, mert egy integrálódásra vágyó, nagyobbacska családdal idegrasszáló migráns simán felkap havi szinten pár százezret. Hirtelen felmerülő kiadásaira – például a BMW szervizköltségeire – pedig egyszeri nagyobb összeget is igényelhet.

Ajánlom tehát hazánk munkanélküli pótlékon senyvedő, mindenféle segélyeken éhező, hajléktalan és devizahitellel küzdő, netán kilakoltatás előtt álló állampolgárának, simán migráljon külföldre, majd jöjjön vissza gyorsan, és folyamodjon menekült- vagy oltalmazott státuszért. Megéri!


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »