Jenő becsületes ember: személyi igazolvánnyal ment lopni

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat B. Jenő 50 éves budapesti lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. október 8-án 13 óra körül bement egy Budapest XVIII., Bem utcai ház udvarába, ahol több tízezer forint értékben szerszámokat (fúrógépet, csőkulcsot, villáskulcs- és szerszámkészletet) pakolt egy táskába, majd azzal sietve távozott. A sértett a házból észrevette a férfit, és utánaszaladt. B. Jenő menekülés közben elesett, és a nála lévő táskából kiszóródtak az útra a lopott szerszámok, valamint a zsebéből kiesett a személyi igazolványa. A sértett azt felvette, leolvasta róla a nevet és az adatokat, majd a férfi kikapta a kezéből az igazolványát, és elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály és a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai pár órával később B. Jenőt lakcímén elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Kezdeményezték a férfi gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását – olvasható a rendőrség honlapján.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »