Jennifer Aniston lett 2016 leggyönyörűbb asszonya

Még ma is elcsodálkozik azon, ha egy magazin címlapjára választják. Pedig a sokszoros Emmy- és Golden Globe-díjas Aniston ma a világ egyik legsikeresebb és legismertebb színésznője.

Jennifer Aniston idén februárban töltötte be a 47. évét. A Jóbarátok egykori sztárja mára világ hírnevet tudhat magáénak, évente két-három kasszasikert ígérő és hozó filmet forgat. De tehetsége, briliáns komédiás vénája mellett a legtöbbször szépségét és kortalanságát emelik ki a lapok.

Jennifer Aniston. Fotó: Camera Press

Jennifer Aniston. Fotó: Camera Press

A kortalanság pedig az ő esetében tényleg nem fellengzős megállapítás. Aniston persze sokat dolgozik azon, hogy megőrizze ruganyosságát, csillogó mosolyát. “Edzés után érzem magam igazán szépnek” – nyilatkozta. “Mert ilyenkor már gondoskodtam a testemről, az endorfin zubog, a vérem rendesen áramlik. Ügyelek arra a testre, ami az enyém.”

London, 2013. augusztus 14.Jennifer Aniston amerikai színésznő a Családi üzelmek premierjén

A kortalan amerikai színésznő a Családi üzelmek premierjén

Nem volt ez mindig így, a színésznő középiskolás korában kifejezetten csúnyácskának gondolta magát, “olyan voltam, mint egy rémálom”, később, a húszas éveiben pedig túlságosan slampos lett, óriási, bő ingekben járt, és borzasztó stílusú cowbooy csizmákat viselt. Közelítve az ötvenhez azonban egyre jobban érzi magát a bőrében, végre megtalálta azt az olykor sportos, kényelmes, divatos stílust, amelyben a leginkább önmaga lehet. Nem véletlen hát, hogy a People magazin az idei év legszabb asszonyává választotta Jennifer Anistont.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »