Jelentkezzen Ön is a (H)azám! internetes családi vetélkedősorozatra

Jelentkezzen Ön is a (H)azám! internetes családi vetélkedősorozatra

A nemzeti összetartozás jegyében a KCSSZ szervezésében 2020-ban, a Kárpát-medencei magyar családoknak különleges lehetőségük nyílik egy izgalmas, értékes nyereményekkel is kecsegtető játékban való részvételre.

Az internetes családi vetélkedősorozat célja az, hogy a magyar családok, szülőföldjük örököseiként minél többen képviseljék magukat ezen az összmagyar kulturális játszótéren, ahol érték a magyarságtudat, az ősök tisztelete és az alkotás: az egész családnak!

A vetélkedő témakörei: magyar történelem, irodalom, képzőművészet, tudomány, népi hagyományok, sport. A játék három fordulóból áll, aminek a felépítése két internetes vetélkedő, valamint az élő döntő Budapesten.

A két online forduló során a legtöbb pontot szerző hat csapat kerül az élő döntőbe, amire várhatóan 2020.05.23-án kerül sor Budapesten (változás esetén értesítik a családokat az időpontról), hogy eldőljön, melyik a legfelkészültebb család a Kárpát-medencében.

Hírdetés

A döntő résztvevői erdélyi nyaralást, nagy értékű háztartási gépeket és könyvutalványokat nyerhetnek majd.

Márton Zsuzsanna, a KCSSZ elnöke a vetélkedőről elmondta, hogy a családok közös játéka egy olyan komoly közösségépítő tevékenység, amelyre a mai individualista, ráadásul a vírusveszély miatt bezárkózni készülő világban nagy szükség van. Az elnök asszony arra kér minden magyar családot, hogy akik tehetik, maradjanak otthon, tartsák be a járvány terjedését megakadályozó egészségügyi szabályokat, és természetesen regisztráljanak minél többen a (H)azám! című vetélkedőre a www.ncsv.hu internetes portálon.

További részletek: www.ncsv.hu


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »