Jelenczki István emlékfilmje: Legyőzetve győz

Jelenczki István emlékfilmje: Legyőzetve győz

Dr. Tóth Zoltán József halálának ötödik évfordulója alkalmából 2023. január 28-án délelőtt 10 órakor az Uránia Nemzeti Filmszínházba, Jelenczki István Szkíta Aranyszarvas-díjas filmrendező „LEGYŐZETVE GYŐZ” – Dr. Tóth Zoltán József a Szent Korona országáért című emlékfilmjét vetítik.

Dr. Tóth Zoltán József - alkotmányjogász, egyetemi docens - YouTube

youtube

Ez a film – Emlékfilm. Egy barát, egy munka- és harcostársra történő emlékezés, mindarról, amit közösen Zoli és barátai alkottak. Az emlékezésben segített a volt a feleség, az összekötő kapocs a teljességhez, az örömben, bánatban, a bajban és legfőképpen a szeretetben hű társa, Brigitta. Ez a film egy új filmmé formálódott Brigitta emlékezésével és az előző filmek válogatott részleteinek felhasználásával. Egy olyan filmmé, amely Zoltán életútjának kiemelt állomásait, drámai pontjait mutatja be, a barátság megtartó erejével, szeretettel, saját erőből, önzetlenül.

Hírdetés

A film nemcsak Tóth Zoltán József elhívatottságáról, küldetéséről szól, hanem a magyarság hívatásáról, az Igazság, a szeretet képviseletéről, a Szent Korona-tan szellemiségének szolgálatáról.

Jegyvétel: Elővételi lehetőség a filmszínház jegypénztárában és internetes híroldalán. 1088 Budapest, Rákóczi út 21. Tel.: 486-3400, 486-34-14.

https://urania-nf.hu/hu/film/—legyozetve-gyoz—–dr–toth-zoltan-jozsef-a-szent-korona-
orszagaert

Dr. Tóth Zoltán József korai halálával négy árvát hagyott maga után. Ha támogatni szeretné a gyermekek életét, azt a Megmaradás alapítványon keresztül teheti meg:
Megmaradás Alapítvány OTP Bank Nyrt. 11794015-21446672-00000000(HUF).

Dr. Tóth Zoltán József szellemi hagyatékának gondozását, terjesztését egy másik alapítvány vállalta, Dr. Tóth Zoltán József Alapítvány OTP Bank Nyrt. 11794015-21446696-00000000 (HUF).


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »