Jean-Claude Juncker tömegével akar bevándorlókat hívni az Unióba

Jean-Claude Juncker tömegével akar bevándorlókat hívni az Unióba

Európa a vesztébe rohan, ha nem engedi be legális úton a bevándorlókat” – erről beszélt egy interjúban Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Elismerte, hogy tömegével akar bevándorlókat hívni az Unióba, hiába tiltakozik ez ellen több tagállam.

A migránsok befogadása mellett az elmúlt napokban számos uniós politikus érvelt. Olyanok akiket kivétel nélkül Soros György megbízható szövetségeseiként tartanak nyilván és akik nemrég megszavazták az állandó, felső korlát nélküli beletelepítési kvótákról szóló jelentést.

Az Európai Bizottság elnöke – aki tavasszal szívélyes fogadtatásban részesítette Soros Györgyöt, egy tévéinterjúban most azt mondta: Európai elveszik, ha nem engedi be legális úton a bevándorlókat. Jean Claude Juncker szerint Európának szüksége van a migránsokra.

Szerinte meg kell teremteni a jogszerű módját annak, hogy bejussanak Európába, és erre a Bizottság már tett is javaslatokat. A kontinensnek ugyanis szüksége lesz a bevándorlásra az elkövetkező évtizedekben. Ezért meg kell mutatnunk azoknak, akik jönni akarnak, hogy készen állunk és képesek vagyunk befogadni őket – vélte Jean Claude Juncker.

Forrás: M1Híradó/MTI

Nyitókép: Breitbart


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »