Járdánházán nem jó ötlet beszólni a pultosnőnek

Járdánházán nem jó ötlet beszólni a pultosnőnek

Járdánházán nem jó ötlet beszólni a pultosnőnek

2018. szeptember végén az ügy sértettje Járdánházán, egy szórakozóhelyen italozott, azonban ittas állapota miatt a pultosnő már nem akarta kiszolgálni, így szóváltásba került vele, és trágár módon szidalmazta. A pultosnő a történteket elmondta a hozzátartozóinak, és a délutáni órákban a három vádlott közül ketten megérkeztek a szórakozóhelyre.

Hírdetés

Az egyikük azonnal kérdőre vonta a sértett férfit, hogy miért beszélt csúnyán a feleségével. A másik vádlott a nála lévő önvédelmi gázspray-vel lefújta a sértettet, míg a férj – két alkalommal – ököllel arcon ütötte, amitől az italbolt teraszának korlátján átesett.

Ekkor érkezett meg a harmadik vádlott, mire a sértett megpróbált elmenekülni, és az egyik közelben lakó ismerőse lakása felé futott. A vádlottak üldözőbe vették, és ketten utolérték, egyikük az oldalán megrúgta, de a sértett védekezésül egy kerékpárt dobott hozzá, majd dulakodásba kezdtek, aminek az vetett véget, hogy a másik vádlott két alkalommal fejbe rúgta a sértettet.

A sértett férfi a bántalmazás eredményeként 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, azonban magánindítványt nem terjesztett elő. Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében – figyelemmel arra, hogy a bűncselekmény 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak – tárgyalás mellőzésével, két vádlottal szemben pénzbüntetést, egy vádlottal szemben pedig próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »