Jana Bittó Cigániková a sürgősségin kötött ki – testi sértés miatt feljelenti Tabákot

Jana Bittó Cigániková a sürgősségin kötött ki – testi sértés miatt feljelenti Tabákot

Jana Bittó Cigániková a Facebookon jelentette be, hogy testi sértés miatt feljelentést tesz Romana Tabák ellen.

„A barátaimmal és a férjemmel voltam egy koncerten Pozsonyban. A hangulat, a kiszolgálás, a környezet és a társaság – mind-mind tökéletes volt egészen addig a pillanatig, amíg Romana Tabák meg nem jelent a helyszínen” – kezdi beszámolóját Cigániková.

Cigániková szerint Tabák odalépett hozzá, és verbálisan bántalmazta személyét, miközben sikerült megőriznie a nyugalmát és nem támadott vissza. Tabák azonban nem hagyta abba.

Hírdetés

„Levettem a sültös sapkáját, hogy mindenki lássa, milyen „intelligencia” képviseli a választóit a parlamentben. Azt hittem, hogy amikor rájön, hogy az emberek bámulják őt, abbahagyja” – teszi hozzá. Ekkor azonban Romana Tabák tépni kezdte Cigániková haját.

„Emberek, én még ekkora szégyent nem éreztem soha. Végig ültem, és nem reagáltam a támadásra, csak azt ismételgettem újra és újra, hogy normális-e, nyugodjon meg és engedjen el. Hiszen a nyilvánosság előtt vagyunk, és a parlamentet képviseljük. De a képviselő olyan állati őrjöngésben volt, hogy nem tudta abbahagyni, nem tudott uralkodni magán. Már az emberek is kiabálták neki, hogy hagyja abba, elrángatták tőlem, erre ő felállt, hogy méginkább tudja húzni a hajam. Hihetetlen” – írja Cigániková.

Ezután Cigániková azt gondolta, Tabák befejezte a támadást, de a hölgy még visszalépett hozzá és fejbe vágta. Cigániková bedagadt arccal, fej- és nyakfájdalmakkal a kórház sürgősségi osztályán kötött ki. Ezt követően büntetőfeljelentést tett a rendőrségen.

(refresher.sk, cszs)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »