Jakab Péter: "a gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem"

Jakab Péter: "a gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem"

Ismeretes, ma fogják a Parlamentben szavazásra bocsátani a kormánypártok által benyújtott pedofilellenes törvénycsomagot. A Jobbik frakciója kedden pedig úgy döntött, az áldozatok védelmében támogatja a törvényt, mivel mindig is azon az állásponton volt a párt, hogy Magyarország érdeke a szexuális és pedofil jellegű bűncselekmények jelenleginél sokkal súlyosabb büntetése. Indoklásuk szerint még akkor is, ha a Fidesz szándékosan csapdákat rejtett el az említett törvényben, hogy ezzel megossza az ellenzéket.

Ma reggel Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában mondta el, ő hogyan szavaz majd és miért. Emlékeztetett:

Kaleta Gábor volt perui nagykövet 19 ezer pedofil, gyermekpornográf képet tárolt a számítógépén. 19 ezer kép, ami 19 ezer testi-lelki traumát mutat, amit gyerekek szenvedtek el.

Az ellenzéki pártelnök felidézte, hogy Kaletát az Orbán-kormány menekítette haza titokban Peruból ahelyett, hogy hagyta volna egy dél-amerikai börtönben tengetni hátralévő napjait. Így 540 ezer forintos büntetést róttak ki rá.

Hírdetés

Jakab úgy véli, a Fidesz most talán azért terjesztette be a pedofilellenes törvényét, hogy lemossák magukról a pedofil vádat. 

Az indíték már mindegy. A büntetés nem az. Annak elrettentőnek kell lennie

– tette hozzá a Jobbik vezetője, aki azt vallja, hogy 

a gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem. Nálam nincs. Mert a gyermek az első. Minden más csak utána jön.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »