Izraelben megerőszakolt és halálra szurkált egy nőt, majd földarabolt testrészeit a kutyájával etette meg az etiópiai zsidó

Izraelben megerőszakolt és halálra szurkált egy nőt, majd földarabolt testrészeit a kutyájával etette meg az etiópiai zsidó

Az izraeli Beér-Sevá’ városban a bíróság különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság bűntette miatt ma életfogytiglani szabadságvesztésre, valamint halmazati büntetésként még 15 évi szabadságvesztésre ítélt egy 37 éves etiópiai zsidót. A vád szerint a férfi brutális módon megerőszakolt egy nálánál idősebb, a fénykép alapján európai származású zsidó nőt, majd az aktus után halálra szurkálta, holttestét elektromos fűrésszel földarabolta, egyes részeket a kutyájával megetett, a maradékot pedig betette a hűtőszekrénybe – írja a Jiszráél Há-Jom című izraeli újság.

Ávráhám Jálámá, az etiópiai zsidó férfi a szörnyű bűncselekményt még 2014 decemberében követte el, ám a jogerős ítéletet csak ma hozta meg az izraeli Beér-Sevá’ város bírósága. Jálámá az utcán összetalálkozott a szomszédságában lakó Málá ’Óz nevű áldozatával, aki meghívásának eleget téve fölment a férfi lakására. A vádirat ismertetése során kiderült, hogy amikor a falassa zsidó férfi lakására értek, az utóbbi iszonyatos dühvel támadt a nőre, majd kegyetlenül megerőszakolta. Ezután először fojtogatással akarta kioltani a nő életét, ám amikor annak védekezése miatt nem sikerült, a vadember több helyen is megszúrta az áldozat felső testrészeit, leginkább a nyakát. A késszúrások következtében a nő elvérzett, és meghalt.

Hírdetés

Az ítélet megindokolásakor a bíró hangsúlyozta, hogy a gyilkos már megerőszakolta az áldozatát, ám utána is kegyetlenül bántalmazta, ütötte-verte, s elnézte, ahogy a megszurkált nő a saját vérében fetreng, a holttestet pedig másnap délig a padlón hagyta. A gyilkos másnap vásárolt egy elektromos fűrészt, s azzal igyekezett minél kisebb részekre földarabolni a holttestet. Darabolás közben a kutyájának is odavetette az áldozat néhány testrészét, s megmaradt részeket az erre a célra kiürített hűtőszekrényébe rakta. Utána fölhívta a szintén Beér-Sevá’ban élő két leánytestvérét, a segítségüket kérte a földarabolt holttest végleges eltüntetéséhez. A leánytestvérek azonban a segítség helyett riasztották a rendőrséget.

Az etiópiai zsidó férfi azzal védekezett, hogy valójában nem is ő ölte meg a nálánál láthatóan jóval idősebb nőt. Elmondása szerint az utcán találkoztak, s felajánlotta neki, hogy szeretkezzenek, amire a nő ráállt. Az aktus után a nő elájult, mire ő pofonnal kívánta magához téríteni, ám próbálkozása nem járt sikerrel. Elkeseredésében ekkor nagy mennyiségű alkoholt ivott, s elaludt. Amikor fölébredt, azt látta, hogy a kutyája miképpen marcangolja szét az asszony holttestét.

El-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »