Izraelben már férfi nemi szerv alakú lufikkal is követelik Netanjáhu távozását

Izraelben már férfi nemi szerv alakú lufikkal is követelik Netanjáhu távozását

Először augusztus elején, majd legutóbb szombaton este emeltek magasba férfi nemi szerv alakú, nagy méretű léggömböket a Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök távozását követelő tüntetők. Az egyik, egyértelműen Netanjáhut jelképező léggömbre a tüntetők ezt írták: Gyere, Szúrele, megyünk! (Szúrele, a Sára jiddis változata – H. J.) A Likud párt parlamenti képviselőnői az ügy megtárgyalására ma kérték a nők védelmével foglalkozó parlamenti bizottság összehívását – írja a Válláh!Hádásot izraeli hírportál.

Amint arról mi is hírt adtunk, szombat este Jeruzsálemben tömegtüntetés volt Binjámin Netanjáhu miniszterelnök Balfour utcai rezidenciája előtt. A tüntetők egy csoportja, akárcsak korábban, augusztus elején férfi nemi szerv alakú léggömböt tartott a levegőben, amelyre ez volt írva: „Gyere, Sárika, megyünk!” (Bói Szúrele, holhim!). A megszólított személy nem más, mint Szárá Netanjáhu, a miniszterelnök felesége. Az eset megvitatására a kormányzó Likud párt parlamenti képviselőnői ma kérték a nők társadalmi helyzetének javítására felállt parlamenti bizottság összehívását.

Hírdetés

A tüntetésen több férfi nemi szerv alakú lufit is magasba emeltek, s mindegyiken egy-egy kormány-, illetve Netanjáhu-ellenes fölirat volt olvasható. A likudos politikusnők a parlamenti bizottsághoz eljuttatott levélben azt állítják, hogy a léggömbök eregetői durva szexuális agresszivitást követtek el. A kormánypárti képviselőnők egyben bírálták a nők érdekeit képviselő, általában baloldali szervezeteket is, amiért azok nem ítélték el a léggömböket magasba emelő kormányellenes tüntetőket. Az léggömböket magasba emelők ellen időközben rendőrségi följelentés is történt.

H. J. – Kuruc.info

Már a kormányülés napirendjéről sem tudott megállapodni Bibi és Beni

Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »