Ízléses pólóban tért vissza a képernyőre Császár Előd: "Nincsenek hibák, csak szerencsés balesetek"

Ízléses pólóban tért vissza a képernyőre Császár Előd: "Nincsenek hibák, csak szerencsés balesetek"

A kilencvenes években népszerű, majd egy fiatal rendőr halálát okozó baleset után a magyar nyilvánosságból eltűnt előadó egy főzős műsorban tér vissza – de hogyan!

Császár Előd a Konyhafőnök VIP című, RTL Klubon futó műsor egyik szereplőjeként tűnik fel. A nagy visszatéréshez igen ízléses outfitet választott, pólóján a következő felirat olvasható:

No mistakes, just happy accidents”, vagyis “nincsenek hibák, csak szerencsés balesetek”.

Ez egyébként Bob Ross amerikai műsorvezető festészetet népszerűsítő, nyolcvanas-kilencvenes években futó sorozatának egyik sokat idézett mondata. A művészetekben alighanem meg is állja a helyét, ám Császár Előd mellén feszülve valami egészen más juthat eszünkbe. 

Hírdetés

Az énekes 1998 decemberében citromsárga BMW-jével a Budapest Körszálló előtt átsodródott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy rendőrautóval.

A kocsi egyik utasa, egy 24 éves rendőr azonnal életét vesztette,

társa súlyos sérüléseket szenvedett. Császárnak szinte semmi baja nem esett, ám hazai zenei pályafutása ezzel véget ért, többé senki sem akart dolgozni vele. 

Igaz, ezt ő maga sem könnyítette meg, hiszen több mint két évtizede soha, semmilyen fórumon nem kért bocsánatot a halált okozó baleset miatt, és a bíróságon is visszatetsző módon sajnálta magát “derékba tört  karrierje” miatt, amely szerinte már így is elég életre szóló büntetés számára. Végül komoly országos felháborodást keltve csupán felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 

Császár korábban sem hibáinak belátásról volt híres. Ezt megelőzően is volt ugyanis egy balesete, melynek során elgázoltak egy gyalogost, aki csúnya töréseket szenvedett. Az énekes azt állította, hogy nem ő, hanem a barátnője vezetett, az elütött férfi pedig részeg volt. Az áldozat azonban határozottan állította, hogy a volán mögött Császárt látta, orvosa pedig cáfolta, hogy a baleset előtt alkoholt fogyasztott volna. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »