Ízisz oltalmának szere (csak nőknek)

májusától egy újabb szerrel, avagy rituáléval bővül a napvallás szertartásrendje. Erről szeretnék néhány gondolatot megosztani elsősorban a hölgyekkel, minthogy ez egy kifejezetten a szebbik nem számára elérhető szertartás.

 

A Fényben Élők, vagyis a napvallás gyakorlói pontosan tisztában vannak azzal, hogy a női beállítottságú lélek és a női aura alapból sokkal kifinomultabb, magasabb rezgésű, érzékenyebb és spirituálisabb, mint a férfiaké. Ez isteni természetéből fakad, ezért nem érdemes ágálni ellene a férfiaknak, hiszen ők másban jók.

 

A női aura energiáihoz illik Ízisz oltalmának szere. Ez a rítus is sajátságos filozófiával és mágiával bír, melyet néhány sorban foglalhatunk össze.

 

Ízisz oltalmának szere tudatosítja minden egyes nőben, hogy a Sorsnak tervei vannak vele. Emlékezteti arra, hogy a mindennapi, felszínes élet kulisszái mögött égi csodák zajlanak, melyek egy korszakváltást készítenek elő a világban és személy szerint benne is. Ezekre a változásokra egyébként mindenkinek érdemes felkészülnie.

Mindent egybevetve a nőknek alkatukhoz ez sokkal közelebb áll, ezért nekik kell a változások zászlóvivőivé válniuk. Ők hozzák világra a lelkeket, a nevelésük jelentős része rájuk hárul, a lelki oldal nekik az erősségük és a változásra/változtatásra való hajlandóságuk/hajlamuk is generálisan erősebb, mint a férfiaké.

A napvallás szerint a nők jóval empatikusabbak és szenzitívebbek, ezáltal sokkal inkább számít nekik az emberi kapcsolatrendszer, a barátság, a kommunikáció, a másoknak való segítség, az odaadás és a társ, mint a férfiaknak.

Egyszerűen és lényegre törően fogalmazva, az érzelmek sokszínűsége, a lelki emocionalitás, a spiritualitás iránti fogékonyság és az újítás képessége elsődlegesen a nők erényei közé tartoznak.

 

 

Ahhoz, hogy ezeket az adottságokat ki tudják bontakoztatni a lányok, a hölgyek, az asszonyok, feltétlenül figyelniük kell a lelkükre. Ha nem foglalkoznak rendszeresen a saját lelki világuk harmóniájával és békéjével – mert például alárendelik magukat a férficentrikus, hatalom- és teljesítményorientált világi dolgoknak –, akkor nem fogják tudni kibontakoztatni azt a lelki tervet, amit a Sors nekik szánt.

 

Hírdetés

Ízisz istennő, aki a mágia úrnője, az isteni lények úrnője, Hórusz édesanyja, a nők patrónusa, óvó-védő kezet nyújt mindazoknak a nőknek, akik ez iránt igényt támasztanak.

Ízisz oltalmának szere ezt a gondviselő védelmet nyújtja és erősíti meg időről-időre azért, hogy egyre nagyobb lelki béke és nyugalom költözhessen a nők szívébe és kellőképpen felkészülhessenek életük minden megpróbáltatására.

 

A szertartással kapcsolatban a [email protected] címen lehet érdeklődni.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Ízisz oltalmának szere (csak nőknek) appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »