Ittas sofőr okozott balesetet Munkácson

A baleset a kárpátaljai Munkács Patrusz Karpatszkij utcájában október 10-én kijevi idő szerint körülbelül 3 órakor történt. Egy Škoda Octavia típusú gépkocsi vezetője nem tartotta be a biztonságos követési távolságot, ami miatt hátulról belehajtott egy BMW X5 típusú autóba, majd elmenekült a helyszínről – tudatja a Mukachevo.net.

Később a járőrök a Mozsajszkij utcán találtak rá a Škodára, azonban a sofőr nem volt az autóban. Kijevi idő szerin körülbelül 18 órakor a rendőrök megtalálták a baleset okozóját, akit a BMW női vezetője is felismert.

A szabálysértő ittas állapotban volt, a vizsgálat során kiderült, hogy a férfi vérében 2,97 ezrelék alkoholt mutatott ki a teszt. A baleset okozója azt állította, hogy a baleset után italozott.

A járőrök három jegyzőkönyvet állítottak ki, a bíróság pedig dönteni fog a férfi további sorsáról.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Százezer hrivnyára emelnék az ittas vezetésért járó büntetés összegétKétszer kapták el egy éjszaka ugyanazt az ittas sofőrt MunkácsonKözlekedési táblának ütközött, majd árokba repült egy ittas sofőr UngváronRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: ittas vezetés, baleset, autóbaleset, kékfény, bűnügy, közúti baleset, Kárpátalja, Munkács, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »