Itt sem a kisebbségiek balhéztak – hála Isten egymás között -, ugye?

A rendőrségre 2019. június 9-én az esti órákban arról érkezett bejelentés, hogy Pécsett, a Pék soron két férfi “szóváltásba keveredett” egy harmadikkal. A vita odáig fajult, hogy az egyik “férfi” magához vett egy baltát, majd társával megpróbáltak bemenni a “vitapartnerük” után a házba, amelynek ajtaját időközben belülről bezárták.

A baltát magánál tartó férfi az ajtót betörte, ám ennek zajára felébredt egy, a házban alvó 38 éves férfi, aki elindult az ajtó felé. A támadó bement a házba, majd a baltával megütötte a felé közeledő férfit, aki az ütéstől összeesett. Ezután az elkövetők elmenekültek a helyszínről. A mentők a sérültet súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

Hírdetés

A rendőrök június 10-én délelőtt Pécsett, a Zsolnay úton elfogták, majd előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható két férfit, akiket ezután kihallgattak, és őrizetbe vettek. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a 26 éves pécsi férfi, valamint 27 éves szintén helyi társa ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz. A rendőrök előterjesztést tesznek a gyanúsítottak letartóztatására.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »