ITT MÁR MINDENKI PETŐFI SÁNDOR

Március idusának reggelén Tordai ̶B̶r̶u̶t̶u̶s̶ Bence arra ébredt, hogy hatalmas, lánglelkű forradalmárrá változott.

Nosza, fogta magát, hogy Kövér László lába nyomába lépve elszavalja Áder Jánosnak, hogy nem enged a ’48-ból.

http://vbt.pestisracok.hu/wp-content/uploads/sites/24/2019/03/55407463_645659449226455_3149493638346571776_n.mp4

Minek utána a teljes közönnyel és értetlenséggel találta szembe magát, hazaballagott, hogy kicsit jobban felkészüljön az elkövetkezendő harcos napokra. Kicsit keresgélnie kellett, mivel pennát már hónapok óta nem látott, s ez némileg feszültté tette. Végül nagy nehezen ráakadt arra a jobbikos tollra, amit még az MSZP-s standnál adott neki Márki-Zay a Mindenki Magyarországa Mozgalom párbeszédes-momentumos kampányában.

***

Követeléseit a következő pontokban foglalta össze:

Kívánjuk a kétharmados többségű ellenzéki sajtó szabadságát, a PS eltörlését!Felelős minisztériumot Brüsszelben!Évenkénti országgyűlést Pesten (a többit Strasbourgban)Törvény előtti egyneműséget gender és migráns tekintetben!Nemzeti LMBTQ sereg.Közös shortolás!Jobboldali pártok megszüntetése.Európai ügyészség, kvóta alapján.CEU!A katonaság szűnjék meg, magyar katonáinkat szereljék le, a külföldieket hozzák be!A politikailag korrekt ellenzékiek az MTV-be bebocsáttassanak!EU!

Hírdetés

***

Miután ezt szépen, szabatosan megfogalmazta, elindult, hogy felolvassa kiáltványát a tömegnek. Ámde az egyik, körúti legjobbkocsmában feléért adták a fahéjas latte macchiatót, s kiderült, hogy a Zarában is leárazás van. Mire a Nemzeti Múzeum lépcsőjéhez ért, olyan késő lett, hogy már csak pár, nyomorgó belpesti értelmiségi lézengett arrafelé, ötös bömösüket ájfonfényél kutatva.

Így maradt el aznap a forradalom.

Tordai pedig azóta csendes, újra csendes.

() VBT ()

(Kiemelt kép: Tordai Bence liberós ünnepi viseletben vonja kérdőre a két közjogi méltóságot – videó)

The post ITT MÁR MINDENKI PETŐFI SÁNDOR appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »