Istentiszteletek a Naptemplomban és a pálosok szent tereiben

A napvallás elsősorban életmód és életgyakorlat. A magyarság ősi szellemisége a mai napig is beleng és áthat bizonyos tereket, melyekkel találkozva, lelkünk feltöltődik, újra erőre kap, szellemünk kitisztul és emberi erényeink felerősödnek. Ennek fényében olyan tradicionális istentiszteleteket fogunk tartani, melyek egyik része a Dunakeszin található Naptemplomunkban lesz, míg másik fele az aktuálisan legerősebb töltöttségű pálos „templomban” kerül megrendezésre. Istentiszteleteinkre itt tudsz jelentkezni: [email protected]

 

Ősi hitünk sallangoktól, politikától, mindenféle hátrányos megkülönböztetéstől mentesen és az emberi egótól nem fertőzött formában újra követhető, ha valaki őszintén és tisztán szeretne elmélyedni benne.

Mindenkit az igazság keresésére sarkalunk. Arra, hogy alakítsa ki a saját álláspontját világképének, életszemléletének megfelelően, érett és toleráns formában.

Ehhez mi hozzátesszük a saját tudásunkat és szakrális szertartásainkat, melyekről úgy vélem, minden nyitott, befogadó és a saját belső tudati fejlődéséért tevő ember számára tudnak valamilyen égi ajándékkal szolgálni.

 

Egész életem és munkásságom a tökéletesedésről szól. A lelki emlékek visszaszerzésével nem csak előttem, hanem mindenki előtt új távlatok nyílhatnak meg. A napvallás azt üzeni és képviseli, hogy a megismerés határai kiterjeszthetők, az ember vele születetten hordozott isteni tehetsége kibontakoztatható, az anyagi és anyagtalan világ közötti mesterséges szakadék áthidalható és minden egységbe hozható annak, aki egységet szeretne a kétségek és a megosztottság helyett.

 

Az egyéni fejlődésében szinte határtalan lehetőségek rejlenek, de ehhez tanulásra, alázatra, bizalomba és életre szóló belső munkára van szükség. Ennek része a folyamatos tanulás, a meditáció, a szent terek meglátogatása és az azokból való töltődés, a közösen és az egyénileg végzett megannyi szertartás, s olykor a személyre szabott tanácsok és iránymutatások is elmaradhatatlan kellékei ennek a spirituális útnak. Régen táltosokhoz lehetett fordulni, ma pedig többek között hozzánk, őrzőkhöz.

 

Vallom, hogy mindenki értékes, csak fel kell fedeznie magában az isteni fény – őseink fényről és nem szó szerint lélekről beszéltek. Ez a fény felszabadítható, de ez a mágikus művelet nem egyetlen csoda alkalmával fog megtörténni valamikor a távoli jövőben, hanem itt és most történik mindenkivel, aki a neki kijelölt utat járja. Mi ezért teszünk, ezért tudunk változni, változtatni, hinni és bizonyságokat gyűjteni, kíváncsinak maradni és megélni a pillanatokban is az élet csodáinak beteljesülését.

 

Hírdetés

Nem vagyunk tökéletesek, de nem ezt várja tőlünk a Teremtő. Sokkal inkább a sok felismerést, mely közelebb visz ősi emlékeinkhez, lelkünkhöz, belső fényünkhöz, az eredetünkhöz, egyszóval Hozzá. Mi más lehetne nemesebb cél, mint összhangba és egységbe kerülni legtisztább Énünkkel, Önmagunkkal, a bennünk élő Istennel, aki amúgy mindenkiben és minden hol él, éltet, ad és támogat minket, kicsiny csodáit, az embereket?

 

A napvallás istentiszteletei során egyre többet teszünk ember és Isten harmonikus kapcsolatáért. Mi önmagunkat jobbá téve igyekszünk szebbé és élhetőbbé tenni ezt a világot.

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Istentiszteletek a Naptemplomban és a pálosok szent tereiben appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »