Isten belső hídja – Atlantiszi szertartás

Boldog napot! Amikor valaki megnéz egy Enigmák vagy Ébredések című műsort a YouTube-on, talán nem következtet arra, hogy a vendég, Száraz György alapvetően mivel is foglalkozik. Milliónyi elmélet, megannyi megközelítés és rengeteg vélemény. Az utóbbi időben talán azonban már a laikus nézők számára is kezd kikristályosodni, hogy számomra a legfontosabb az emberek életszemléletének a fejlesztése, ami a gondolkodás és a tudatosság átalakításával kezdődik és a spiritualitás élmények legteljesebb átélésében csúcsosodik ki.

E cikkben feltárom, hogy milyen módon tudok én a segítségedre lenni ezen az úton.

Minden ember spirituális lény, legfeljebb még nem tudatosodott benne. „Spirituálisnak” lenni, nagyjából annyit jelent: szellemi-lelki eredettel bírunk. Amikor egy lépéssel közelebb kerülünk a saját eredetünkhöz, önismeretre teszünk szert. Aki helyes önismerettel bír, az felfedezheti a benne található isteni alkotórészt. Aki pedig azonosulni kíván vele és lelki vezetőjének választja a benne található Istent/isteni Fénymagot, az önkéntelenül is közelebb kerül a szabadság és a béke állapotához. Ez az emelkedett tudatállapotokból álló, önmagunkat folyamatosan meghaladó, a valóság újabb és újabb rétegét érzékelő ösvény a napvallás útja, az égbe vezető út, a határtalanság-szemlélet.

 

 

Mivel a szellemi sötétség vagy elhomályosulás korszakát éljük, bőven van alkalmunk gyakorolni, hogy milyen, amikor mi vagyunk a fáklyák, a pislákoló fények a tudat éjszakájában. Hibákat és buktatókat szép számmal generál az önmagát megtévesztő ego, amely külső információk felhasználásával kívánja igazolni önmagát. Most szólok, ez egy tévút. Nincs olyan külső információ vagy adat, amely helyettesíthetné a belső ismeretet.

 

Tanulni persze szükségszerű, de a felvett tudás olyan, mint amikor a valaki kifekszik nyáron a napra és sütkérezik a fényben. Ha befelhősödik az égbolt, a kívülről felvett tudás is elhomályosul. Ha pedig életünk egy területére ráborul a sötétség, akkor korántsem biztos, hogy elő tudjuk kapni a megfelelő hozzáállást azon a területen, lásd: párkapcsolat, betegség, gyász, munkanélküliség, anyagi gondok stb.

Ezért én valódi belső ismeretet ajánlok, melyet jóval lassabban lehet csak megszerezni, viszont tartós és a legnehezebb helyzetekből is segít talpra állni. A belső ismeret nem kívülről érkezik, nem megmondó emberektől származik. A belső ismeret befelé fordulást igényel, elmélyülést, várakozást és sok belső felismerést. Tapasztalatom szerint ebben segítenek a meditációk, az önfejlesztő technikák és a szertartásos életmód, amelyből egy újdonságra hívnám fel a figyelmedet.

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a legújabb szertartásunkat, melynek neve: Isten belső hídja.

 

Ez egy ősi szertartás, amely a Hold erejének a segítségével égi erőket közvetít. Ilyen erőkkel fejlődött Atlantiszon az a lélek, akit később az egyiptomi Thot istenként, majd pedig a legendás Hermész Triszmegisztoszként ismert meg a történelem.

Ő volt az, aki az isteni tudást és az erőket átmentette a Föld egymástól távol eső helyszíneire, ahol különféle mágikus kultúrákat alapított. A sumér, a magyar, az egyiptomi, a druida, az inka és a maja kultúra csupán néhány azok közül a műveltségek közül, ahol Thot titkos mintákat rejtett el.

 

 

Hírdetés

Thot az atlantiszi fejlődési modellt követte és járta végig. Majd amikor az atlantisziak életében egy világkorszak-váltás következett be, szent tudományok és szertartások formájában átemelte az ősök mágikus tudását. Így termékenyítette meg az isteni erők segedelmével a későbbi Egyiptomot is, ahol többek között létrehozta az egyiptomi misztériumiskolákat és beavatási fokozatokat.

 

Isten belső hídja azonban egy olyan szertartás volt, amelyet még az egyiptomiak sem élvezhettek, ugyanis csak az atlanti papok végezték. Magában a rítus nevében benne foglaltatik a rendeltetése is, nevezetesen, a rítus összekapcsolja a lelket egy égi hatással, amely onnantól kezdve folyamatosan munkálkodni fog az emberben, arra ösztönözve őt, hogy rendíthetetlenül fejlődjön.

 

A szertartás során maga Isten küld egy hidat a szíved számára az ég felé, azaz a magasabb síkok irányába. Az ég erői ezen a hídon keresztül motiválni fognak a szeretetre, a fényre és az Istentől kapott küldetésed beteljesítésére.

 

A napvallás eme szertartása egyszeri és megismételhetetlen.

 

Mindenki számára ajánlott, aki belülről, tisztán szeretné erősíteni kapcsolatát Istennel!

Ha felkeltette érdeklődésedet a Tahat, akkor további információkat kaphatsz az alábbi elérhetőségeken:

[email protected]

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Isten belső hídja – Atlantiszi szertartás appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »