Ismét rockfesztivál Várhosszúréten

Ismét rockfesztivál Várhosszúréten

Két év kihagyás után ismét megrendezik a Várhosszúréti Rock Fesztet, 2022. augusztus 20-án ezúttal a Zorall, a Rómeó Vérzik és a Rovarock lép fel.

A településen hagyománya van a rockkoncerteknek, de ez egy időre megszakadt. A Csemadok helyi alapszervezete élesztette újra 2018-ban, amikor újraindította a rockfesztivált, megrendezve az első Várhosszúréti Rock Fesztet. 2020-ban és 2021-ben a koronavírus-járvány miatt nem tudták megrendezni a rockfesztivált, viszont az idén már sikerült.

Hírdetés

„Mindig igyekszünk magas színvonalon játszó rockzenekarokat hívni, ilyen volt az Ossian, majd Deák Bill Gyula. Az idén három fellépő lesz, Magyarországról érkezik a Zorall, illetve szerettünk volna a felvidéki zenekaroknak is helyet adni, így a Rómeó Vérzik és a Rovarock is fellép” – nyilatkozta Híres Zoltán, a helyi Csemadok vezetőségi tagja. Hozzáfűzte, a rendezvényre augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön kerül sor, a hagyományos tűzijátékot lézershow-val helyettesítik.

A III. Várhosszúréti Rock Fesztnek a Kézműves Ház udvara ad otthont. A belépődíj elővételben 10 euró, a helyszínen 13 euró, a jegyek a Kézműves Házban és a helyi Jednota üzletben vásárolhatók meg.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »