Ismét nagyszabású ünnepi programmal készül a Jobbik augusztus 20-ára

Ismét nagyszabású ünnepi programmal készül a Jobbik augusztus 20-ára

A magyar államalapítás 1016. évfordulóján, augusztus 20-án ismét ingyenes szabadidős családi rendezvényt szervez a Jobbik Magyarországért Mozgalom a Városligetbe. A programok között megtalálható lesz a Nemzeti Sajtóklub is, amelyen az Alfahír főszerkesztője is részt vesz. 

A Jobbik idei augusztus 20-ai rendezvénye az előző évekhez hasonlóan ismét ingyenes lesz, és minden korosztály számára kínál majd programokat. 
 
A gyermekeknek lesz kisvasutazás, pónilovaglás, körhintázás, népi játékok, ugrálóvár és óriáscsúszda, bábszínházi előadás és élő koncert. 
 
A felnőttek számára pedig a Nemzeti Sajtóklub (Balogh Gábor – Jobbenegyes, Kisberk Szabolcs – N1TV, Magvasi Adrián – Alfahír és Pál Gábor, a Jobbik sajtófőnöke részvételével), valamint Volner János előadása (Hogyan váltsuk le a Fidesz-kormányt? címmel) lesz majd meghallgatható. 
 
A nap folyamán fellép majd az Ismerős Arcok, a P. Mobil, a HuNKuN Tánccsoport és a Romantikus Erőszak
 
Lesz természetesen véradás és számos más program is, nem is beszélve az árusokról és étkezdékről. Ahogy ez lenni szokott minden évben. Nézze meg a tavalyi galériánkat
 
A helyszín a XIV. kerület, városligeti Olof Palme sétány melletti Rudolf Park lesz (a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadától mintegy 200 méterre található közpark). 
 
A rendezvény plakátja és minden további részlet a párt honlapján megtekinthető. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »